Bryta igen och komma ihop

      2011-02-28 / 20:10:28 Publicerat i kategorin Allmänt  
Som min kloka pappa sa: "Det är bara att bryta igen och komma ihop!"




Nu glömmer jag gårdagen och fokuserar på säsongens sista match på söndag!
IBC Hernosand VS Timrå!


Var på vårdcentralen idag och tog nya provet, får svar om 2-3 veckor, hoppas på fina resultat!

New words

      2011-02-26 / 12:54:20 Publicerat i kategorin Allmänt  
Har fått lite påbackning om att det är dags att uppdatera lite mer i bloggen för den enda trogna läsaren jag har!
Hihi och vad gör man inte för dennes skull ?

Det var så hiiiimla skönt med sovmorgon i morse, jag som börjat 7.45 hela veckan! Dagen kommer nog bestå av lite bowling, har bott här i snart ett år och inte varit på bowlinghallen en endaste gång. Då är det nämligen på tiden!

Lite ovärt vetande så har jag för första gången på evigheter på mig ett par jeans! Tog lite tid att få igen knappen, men nu sitter dom! Ska försöka hålla mig från att gå på toa så länge som möjligt.. :P

Skämt å sido.. Underfunktion av sköldkörteln gör så att ämnesomsättningen rubbas och hamnar i obalans, så jag får faktiskt skylla LITE på det!!!!! Jag tränar ju tre gånger i veckan, match på helgerna, och sen tar jag gympass lite här och var.. Antar att man får ha tålamod!!! Hmm...



Sen ska det ju införskaffas glasögon, jag har valt bågar och får dom om 1-2 veckor! Det kommer bli ovant att använda dom och ovant att se sig själv i dom.





Helg!

      2011-02-25 / 14:36:08 Publicerat i kategorin Allmänt  
Äntligen är det helg igen, ser verkligen fram emot matchen på söndag! Nu jeflar ska jag visa vad jag går för och mycket mer därtill!!
Efter arbetspasset blir det ett gympass, middag och sen kanske man får för sig att lira lite innebandy. Måste hålla igång så man är mjuk i kroppen tills på söndag!
Sen blir det nog mooooovietajm!, kan inte bli så mycket bättre!

För övrigt har jag inte så mycket mer att tillägga. Får passa på att önska er en riktigt trevlig helg!

Lönndag

      2011-02-21 / 12:15:02 Publicerat i kategorin Allmänt  
Helgen är nu över.. Fort gick det, som vanligt då. Kan man inte sätta in en extradag på helgen, en blandning mellan lördag och söndag. Vad sägs om Lönndag? Borde lämna fram det som förslag till regeringen.

Jaa, vad händer i veckan? Träning såklart! Är redan taggad till matchen i helgen, hoppas att det kommer gå bra med knä och allt därtill, nu ska jag banne mig ge järnet mer än vanligt!

På onsdag är det synundersökning som gäller, ska se om det blir terminalglasögon för min del, då kanske man slipper huvudvärk och migrän på jobbet. Det skulle inte vara så illa det!

Sen så ska jag gå ut på fotoalbumsjakt, Jysk har slutat att ta hem dom jag brukar köpa så nu gäller det att hitta några liknande så det matchar någorlunda.. Order matchar påminner om match, är taggad till matchen!!!!!!!!!!

Näe, nu ska jag nog sluta svamla men måste först få säga att det var en underbar helg! Mycket trevligt.

Chiao!

Anki <3 Björn

Helgen blir i Lycksele..

      2011-02-18 / 12:56:38 Publicerat i kategorin Allmänt  

.. en liten släktträff där farbror har hyrt badhuset så det blir bus och lite bastu på det.
Och vem säger nej till att träffa några av dessa godingar i helgen?

INGEN, tror jag! :)



Väntar bara på att arbetspasset ska ticka på och sen bär det iväg mot Lycksele.

Innebandyträningen igår gick faktiskt ganska bra, tog det i eget tempo med knäet. Hade riktigt roliga övningar igår och jag börjar få ett nytt tankesätt på spelet, det ser lovande ut det här.
Speluppehåll i helgen, men jag är redan taggad till nästkommande matcher, nu j***ar!

TREVLIG HELG!

PS: Det finns inget pris för vänlighet!


Music Is My Way Of Thinking

      2011-02-16 / 19:13:33 Publicerat i kategorin Allmänt  
Tänkte berätta en rolig historia om mig när jag gick ner på stan i morse. Gick med fina raska steg och lyssnade på Christina Aguilera - Fighter!!

Bra pepplåt och man känner sig bäst i världen med det starkaste självförtroendet ever! Där går jag i min egna lilla värld med hög musik i lurarna.. Åsså kände jag hur jag halkade till, det var en isfläck just under skon.

-"Oj", tänkte jag! -"Vilken tur att jag inte ramlade, det hade inte sett så coolt och självsäkert ut som jag kände mig.." Det var ju en massa folk som gick både bakom och framför mig..

Jag fortsatte, och nu kom det bästa partiet i låten, pampigt stick och "I'm stronger, Thanks for making me a fighter"..

Hann bara ta två steg till, sen blev det bananskalshalkning landade på rumpan med raklånga ben, armarna utefter sidorna.. OCH vad är det FÖRSTA man gör när man har ramlat?, Jo man vänder sig om och kollar om någon såg.

Dumma jag, klart att folk såg, dom gick ju till och med förbi och sneglade. Ställde mig snabbt upp som om ingenting hade hänt, låten fortsätter och jag fortsätter med mer långsamma steg nedför backen..


Glad Alla Hjärtans Dag

      2011-02-14 / 12:35:48 Publicerat i kategorin Allmänt  
Denna Alla Hjärtans Dag skulle ha tillbringats på jobbet, men i morse när jag fikade kände jag att det inte skulle funka. Och jag har lärt mig nu att börja lyssna på kroppen, tänker inte tvinga mig på jobbet när jag känner att migränen är på g.. Har gjort det alltför många gånger.

Har sovit hela förmiddagen och tagit tre alvedon redan.. Den är inte helt borta än men är på bättringsvägen iaf. Hoppas ju verkligen att det går över, annars är ju inte jag särskilt social med älsklingen sen när han kommer hem! :/

Jag ska iaf bjuda på ThaiMat ikväll :) Sådetså!



Darling, you are the light of my life! Forever and ever!!! <3




Sweet maple trees

      2011-02-11 / 15:10:06 Publicerat i kategorin Allmänt  
 

Sweet maple trees, will you wait for me?
The spring is coming in, but I'm not ready
I've got you
Who needs them?
They'll just hurt me in the end
Only you
I don't care
Because I know you're always there

Oh no
Is there anyone who knows,
where do all the people go?
Time is running out in the sand
Are you waiting for me at the end?

Sweet April sun, got your light turned on
Gloves come off when you've just begun
I've got you
Who needs them?
They'll just hurt me in the end
Only you
I don't mind
A better friend is hard to find


Hit it magistern!

      2011-02-09 / 12:31:18 Publicerat i kategorin Allmänt  
Nu får jag nog ta mig i kragen och sätta i gång med musiken igen, fick värsta längtan idag!!!
Men jag tror jag ska fokusera på innebandyn och träningarna nu, det är inte länge kvar på säsongen.

Men därefter ska det skrivas och spelas in!

I helgen väntar dubbelmatch, på lördag är det i Sollefteå och på söndag Krokom. Jag har bra känsla för helgen , tror vi kommer få ihop ett riktigt bra spel. Är på lite bättre humör idag än igår efter träningen.. Kände jag mig kass... Men jag vet att jag kan bättre, så det är bara att jag ger järnet nu på torsdag och till helgen. Det ska bli så himla kul!!

Har nu lämnat in ledighetsansökan för påsk och såg möjligheten att få vara med på tisdagsbandyn i Storuman, skulle vara riktigt skoj att få spela med det gamla gänget igen :D Det var ju ett tag sen nu :/

Lunchrasten är alldeles strax slut, men bara halva arbetsdagen kvar nu. I will be barriärbrytande! Trust me!

Chiao

Cute!

      2011-02-06 / 15:27:37 Publicerat i kategorin Allmänt  
Måste bara få lägga in den här bilden, tycker den ser lite busig ut!


Helg!

      2011-02-05 / 16:45:11 Publicerat i kategorin Allmänt  
Yes, helgen är här men den består till mesta delen av jobb för mig. Men det är helt ok, rätt mysigt att jobba helg. Pratade med mamma idag och fick höra att morfar är jättepigg vilket glädjer mig <3

I torsdags efter träningen lyckades jag smacka in bildörren på kindbenet så man har ett fint litet blåmärke. Som tur är äre ingen som har sagt något om de än..

Igår på veckomötet körde vi Heta Stolen där alla skulle säga positiva saker om varje kollega. Jag är ju lite känslig av mig men måste säga att man blir rörd och tårögd så fina saker man får höra om andra människor. Och det värmde otroligt mycke inombords när man fick höra vad kollegorna sa om mig. Ni anar inte hur bra jag trivs på jobbet!! Mmmm :)

Ikväll väntar go'middag som älskling och jag ska bjuda A på. Blir hungrig bara jag tänker på det!

Jaa, men det var väl allt jag hade att säga för tillfället. Chiao!

Det känns bra!

      2011-02-03 / 13:42:16 Publicerat i kategorin Allmänt  
En bra dag idag! Kände migränen var på g i gårkväll men idag är det ingen huvudvärk alls :) = kan dagen bli bättre? Svar nej!

Det går bra på jobbet, ruskigt bra. Jag har nya krafter och mål med innebandyn så nu j****r!! Håret är inget lejonkaluffs längre utan det är urklippt och skönt, känner mig som en ny människa! Medicinen börjar ge effekt så jag börjar med småa steg framåt bli en piggare människa, tillbaka till mitt gamla vanliga jag!

Och hur avslutar vi denna trevliga dag? , jo - innebandyträning ikväll!!

Chiao!
RSS 2.0

Musiken hjälper oss genom mycket, och som alla vet kan en människa ha en mängd med olika känslor och humör beroende på olika tidpunkter eller händelser i livet. Så därför behöver vi låtar som vi kan knippa ihop med våra olika sidor och känslor. Min låt är med Brandi Carlile - The Story