Breath!

      2012-04-30 / 15:07:50 Publicerat i kategorin Allmänt  
Jaaa... Har som strejkat från plugget några dagar och tänkte att dagen skulle bjuda på nya tag och ny energi, men har inte blivit så mycket av det.. Men men!

Har förberett inför middagen - grillningen - så den tid som är kvar innan älsklingen kommer hem ska spenderas framför uppgiften jag ska börja med.

Måste nog erkänna att en stress växer sig större och större, men jag ska försöka som jag gjort tidigare, att ta en dag i taget. I morgon är en ny dag!

Ser för övrigt väldigt fram emot en fin middag med goda vänner, eller en god middag med fina vänner - vilket som :)

ANDAS!


Kärlek!

      2012-04-28 / 10:53:07 Publicerat i kategorin Allmänt  

En fullproppad dag skall börja!

      2012-04-27 / 08:50:12 Publicerat i kategorin Allmänt  
Mycket står på schemat en "ledig" dag som denna!
Uppe TRÖTT med tuppen kvart över sex för att åka med Björn till jobbet för att hämta hem bilen.

Var hur säker som helst att jag skulle däcka i sängen när jag var tillbaka i lägenheten men jag har hållit mig vaken med kaffe och en fotoframkallning! (konstigt att jag inte hunnit mer på nästan 2 timmar!!) Älskar för övrigt när Fuji har erbjudanden då och då!

Ska plocka ihop lite i vårat bombnedslag i lägenheten innan jag beger mig till Maxi och handlar. Sen väntar storstädning deluxe med renbäddning och allt! Något säger mig att det kommer bli fler kaffekoppar idag!!

Efter de ska jag börja kolla på en uppgift vi har fått till veckan, lika bra att börja så man förstår vad man ska göra någon gång. Då kanske man kan åka hem lite tidigare i slutet på nästa vecka, jag hoppas på det!

Det är fleeeera saker jag ska hinna idag, men om jag ska räkna upp allt äre ingen som orkar läsa ändå.
Så den stora frågan är ju varför jag sitter kvar framför datorn! Iväg med mig nu!

Ha en bra dag allihopa!

Mallorca med mamma och Dessan, maj 2011!

VÅR?

      2012-04-23 / 11:38:32 Publicerat i kategorin Allmänt  
Våren kan vara full av stress, och jaaaaaaaaa det är det även detta år... Men för en gångs skull lyckas jag hålla mig själv i skinnet och inte få panik. Jag tar en dag i taget och fokuserar på det jag kan göra något åt. Jag klappar mig själv på axeln för den förbättringen!

Det är deklaration (äntligen fixat!), det är en ny kurs att hålla ordning på, det är funderingar kring sommaren - var kommer jag att hamna, kommer jag ens att få ett jobb? , det är massa skrooooot man vill bli av med och jag försöker rensa lägenheten till loppis, mitt fotoprojekt ropar på mig att fortsätta, det är ingen som vill köpa min balklänning, vi ska utomlands, jag måste hålla igång träningen så jag får imponera på mig själv på Blodomloppet, ska till Skellefteå en vecka på praktik, och sen så vill jag hinna åka heeeeem snart... OCH sen mitt i allt vill man även göra INGENTING!... och samtidigt träffa vänner man inte träffat på läääänge.

Men hör och häpna så lyckas jag ändå ta det med ro!

Men nu mina vänner kan jag inte sitta här och slöa nå mer, måste fortsätta skriva på en uppgift som ska få återkoppling innan onsdagens seminarie. Har en timme på mig innan man ska börja rulla mot skolan!

CHIAO!

Älskade Tiiiiina <3

Godmorgon världen igen!

      2012-04-19 / 10:29:42 Publicerat i kategorin Allmänt  
Att denna dag få sova till 9.30 kändes underbart och välbehövligt! Annars har vi förra veckan och i veckan gått skola 8.30-16.30 nästan varje dag!

Dagen bjuder på en sväng in till ÅC för att köpa lite gooo'fika med en go' vän, sen handla lite och trampa iväg hemåt för att läsa på lite om "optimal match"!


Förutom plugget har jag försökt komma igång lite med löpningen, använde pulsklockan igår och jag kan säga att den höjer motivationen rejält! Och sen att Gina springer vid min sida är också en fördel!


Håller också på att redigera lite bilder inför svärmors bildspel, och färgerna blir så fina och skarpa efter redigering, i love it!



Här kommer några smakprov, sen ska jag gå och göra mig i ordning så att jag inte ser ut som en zombie!


CHIAO!

Godmorgon världen!

      2012-04-16 / 07:54:48 Publicerat i kategorin Allmänt  
Japp, intar det sista ur kaffekoppen sen ska jag sätta mig på cykeln och trampa iväg mot skolan!

Insåg att jag måste göra en fet uppdatering sen sist jag la ut ett blogginlägg, det har varit mycke trevligheter sen dess!
Men tyvärr finns det inte riktigt tid till de just nu, vill inte komma sent när jag är uppe i så god tid på morgon för en gångs skull! Och lite imponerad är jag över att jag är så pass pigg! Jippi!


Jag tänker avsluta detta lilla inlägg med några bilder från påsken, och måste för övrigt lägga till att jag verkligen saknar innebandyn!!! Speciellt efter att sett gårdagens match mellan IKSU och Djurgården! GRATTIS TILL IKSU!


Chiao!



back to reality.....

      2012-04-02 / 17:06:04 Publicerat i kategorin Allmänt  
Hade en riktigt härlig helg med innebandylaget i Hemavan :)
Dock så vänder vindarna snabbt, dvs rivstart på en ny kurs i skolan idag. Med andra ord back to reality....

OVER AND OUT!

RSS 2.0

Musiken hjälper oss genom mycket, och som alla vet kan en människa ha en mängd med olika känslor och humör beroende på olika tidpunkter eller händelser i livet. Så därför behöver vi låtar som vi kan knippa ihop med våra olika sidor och känslor. Min låt är med Brandi Carlile - The Story