Händelserik vecka och helg!

      2011-08-31 / 23:29:26 Publicerat i kategorin Allmänt  
Japp, många bollar i luften, mest innebandybollar!

Veckan består av repetition av låtar inför Scen Saga på lördag (!), innebandyträningar, träningsmatcher och i morgon drar Nolia Cup igång! Vi möter Sävar, dock en division högre än oss just nu så vi får räkna med motstånd, men vi ska göra det bra och kämpa för vinst!

Noliacupen är torsdag-söndag, jag hoppas på framgång! Igår på träningsmatchen fick man dra på stort och göra ett mål dessutom, kändes riktigt bra!!


♪♫♪♪♫♪♪♫♪♪♫♪♪♫♪♪♫♪

Scen Saga

Kl 19 på lördag är jag och Marina på Sagateatern för att framföra två låtar!
Det kommer bli hur kul som helst!!! Har lockat dit lite folk nu så man vill ju absolut att det ska bli bra, jag vill inte sjunga dåligt och skämma ut mig..

♪♫♪♪♫♪♪♫♪♪♫♪♪♫♪♪♫♪


I morgon blir det ännu en repetition av låtarna, vi börjar kunna dom som handen i handsken nu! :) Sen på kvällen är det ju matchen! En rolig dag att ladda upp för med andra ord!

Befinner du dig i Umeå på lördagkväll så kom gärna på Scen Saga och titta på jag och Marina!



PROSIT!


Vittervägen

      2011-08-30 / 12:38:13 Publicerat i kategorin Allmänt  
Kånkade på möblerna igår... vi har riktigt feta fotöljer och en fet soffa! Så det blev ett styrkepass av dess like!

En av fotöljerna stod i sovrummet, jag blev så less att den stod där och tog plats och att man måste kliva över den för att ta sig på andra sidan sängen!

Så jag kånkade ut den till tvrummet, men den fick ju inte plats bredvid den andra fotöljen :( Så jag fick möblera om lite så att allt fick plats! Lite less man blev!

Men sen man hade städat, dammtorkat, dammsugat, moppat och åter städat så blev resultatet riktigt bra :)


Från hallen


Hallen


Tvrum







Sovrum



Datarum


Ni får ingen bild på köket eftersom jag inte städat där än :P

Mo i Rana # 2

      2011-08-27 / 18:41:44 Publicerat i kategorin Allmänt  
Har fått order om bilder från trippen till syster i Mo. Så här kommer några stycken i alla fall :)


Min kompanjon!



NÖT!



STARK pizza!!



Utsikt från "gräddhyllan"



The man!






Myser vid kaminen!



Köket



Tvrum :)



Hallen :)



Madikken :)



Sara myser :)



Madikken myser :)



På tandkliniken ;)



Parken och njuter av solen!



På väg hem igen!



Sweet Dreams!

      2011-08-27 / 02:05:36 Publicerat i kategorin Allmänt  

I love you, I love you, I love you!!




MoiRana

      2011-08-24 / 23:26:47 Publicerat i kategorin Allmänt  
Riktigt mysigt att hälsa på systeryster i Norge. Det är ju fasen inte långt från Hemavan så jag ska ta med mig björnen nästa gång så han får se hur mysigt hon har det! :)
Även fast vi bara var där en kväll och en dag så känns det som om vi hunnit med ganska mycket. En liten roadtrip runt på "byen", kollat utsikter och fått guidad tur (hihi), sett film och haft en mysig hemmakväll, halvpratat i sömnen, fantiserat om tyttebaer, köpt sill och sylt, hälsat på systers jobb på stokke tandklinik, shopping och GOD mjukglass, samt en picknick i parken med strålande sol!!!
Som sagt, det hade inte kunnat bli bättre!
Bilder kommer senare (jag har mani på att fota, vad fasen ska man göra med alla kort) :P

TRÖTT är man, dags att sova!
Tack för en trevlig "helg" :)
Godnatt


Home

      2011-08-22 / 11:26:30 Publicerat i kategorin Allmänt  
Får lite smått ångest över att jag varit så slö och inte orkat någonting! Helgen i Forsmark bara svishade förbi.. Hoppas på att energin hittar tillbaka till mig inom kort så jag får ta vara på mitt lilla sommarlov här hemma.

Nu väntar jag på att mamma ska komma hem från affärn så ska jag åka till morfar med lite grejjer och hälsa på! Han är min energikälla!

För övrigt hade jag planerat en STORRENSNING av kläder och skrot här inne i rummet, samt ordning på fotoframkallning osv. Får hoppas jag hittar krafter till det, för nu är jag banne mig less på att ha massa grejjer överallt!

Nä, nu är mamma tillbaka så nu åker jag och Tina till ranchen!
Lev och må folket!!

"naturen är smart"

Dumbo

      2011-08-20 / 19:17:28 Publicerat i kategorin Allmänt  
Jag känner igen mig med Dumbosymtomen, eller min så kallade elefantsjuka. Jag känner mig trött, klumpig, slö och tung som en elefant. Orkar ingenting och ögonlocken känns som betong som bara vill falla igen. Bihålorna känns lite bättre nu iaf så jag hoppas VERKLIGEN inte att någon förkylning bryter ut.



Jag är inte sjuk, men jag är inte frisk heller!

Är som sagt i Forsmark i helgen, jag hade tänkt gå på långa promenader, tvätta och städa bilen, rensa ur massa SKROT ur mitt och lilla rummet, men min energi har som flugit iväg. Och jag har för en gångs skull varit duktig och lyssnat på min kropp! (men egentligen vill jag bara ut och springa mig helt utmattad!) Är nog bäst att avvakta med det tills jag känner mig lite piggare, annars är det nog bara att vinka hejdå till Noliacupen nästnästa helg :S

Men jag har haft det riktigt bra ändå! Har badat badtunna och bastat, sett på film med mamma och pappa, haft besök av Sara och Kolle (det var jättetrevligt!!!) :) , ätit middag i skog och mark, provat fiskelyckan och planerat en liten roadtrip till Mo!

Nu mina vänner, är det dags att lägga sig och vila så jag orkar hålla mig vaken om det blir film ikväll. Lev och må folket!!

Ps: Bjuder på en bild från kvällens middagstur, gjorde en liten krigsmålning i hopp om att fiskelyckan skulle öka, men icket sa nicket!






GUIF Dam Innebandy

      2011-08-17 / 19:54:57 Publicerat i kategorin Allmänt  



GUIF Dam
Fler nyförvärv!


Inlagd: 17 augusti 2011, kl 08:17
Två nya namn har skrivit på för Guif Damlag. Det är Angelica Larsson som närmast kommer från spel i IBC Hernösand div 2 och Charlotte Lindgren som gör comeback efter ett års uppehåll. Hon spelade senast i STIL Innebandy i Luleå. Vi hälsar båda två välkomna till Guif.

Klubbens hemsida: http://www.lagsidan.se/guifdam



Jag tackar för välkomnandet och ser VÄLDIGT fram emot denna säsong! :)





Hunden och kattens dagbok

      2011-08-17 / 10:38:57 Publicerat i kategorin Allmänt  


Jag är alldeles tårögd av skratt!!

Mix

      2011-08-14 / 19:58:21 Publicerat i kategorin Allmänt  
Ligger i soffan och surfar på bärbara datorn, den har inte varit igång på 3 månader. Nu blev det dags då B har varit så duktig att installera routern! Bra att se att datorn lever så att den klarar av de kommande studierna, då behöver man ju inte köpa någon ny!

Sprang runt Kinabron idag upp till Ålidhöjd, blev 5 km och hade bra trycka i benen och lätt andning. Förhållandevis för låg medelpuls men det ser jag som ett gott tecken. Då kan jag ju redan börja springa på lite hårdare, nu är det bara att hålla igång!

Har längtat så mycket till ett "sommarlov" och nu när jag väl har det kan jag inte bestämma mig när jag ska hem och när och i vilken ordning jag ska börja ta tag i saker och ting. Tog inte lång stund innan jag sa STOP till mig själv. Ta en dag i taget!!! och andas! Så nu ska jag banne mig se till att göra det också!

Ser fram emot att bara vara hemma en hel vecka, hälsa på morfar <3 <3 <3 , bege mig ut på elljusspåret och umgås med familjen! Men tänkte inte ha så bråttom härifrån då jag har lite saker att ordna. I morgon ska vi välja vilken Salmingklubba vi vill beställa, sen måste jag få ordning på universitetets konto jag ska registrera, kolla efter lite mer kurslitteratur, samla ihop lite saker och ta reda på ärenden innan hemresa, OCH öva in låtarna inför Scen Saga 3e september (!!!) osv.

Som jag sa.. En dag i taget.. andas. Klarar jag det mån tro?

Snart kommer B hem med en twisterglass till mig, MUMS! (bra mot huvudvärk?)

Godnatt

Min ögonsten ♥

      2011-08-13 / 22:07:32 Publicerat i kategorin Allmänt  

♥ min ögonsten Tina fyller 5 år idag! Grattis till henne :) Hihi!


Salming ♥

      2011-08-12 / 23:24:42 Publicerat i kategorin Allmänt  
Är kanske för glad så långt i förväg, men jag kan inte hjälpa det! Det blir spel med en Salmingklubba denna säsong!!

Min gick sönder innan sista matchen förra säsongen, men nu blir det alltså en ny! Salming sviker aldrig ;)

GODNATT!

Words

      2011-08-09 / 14:32:30 Publicerat i kategorin Allmänt  

När jag var liten brukade jag vara rädd för så många saker.Att jag skulle stå och trampa på samma ställe i evighet. Att mina drömmar skulle stanna av. Men det är sant så som dom säger, att tiden spelar en ett spratt ibland. Ena dagen drömmer man, och nästa så har drömmen bli verklighet.

Ibland vill man gå tillbaka till sitt gamla jag och säga till sig själv att slappna av - att allting kommer att bli bra.


Jag skulle säga åt mig själv att umgås med människor som får henne att må bra. Människor som gör henne till den hon är idag.


Misstag är gjorda, känslor har sårats, läxor lärda (även bokstavligt talat), men detta glömmer vi fort. Hur kommer det sig?


Vi är snabba på att förtränga det dåliga, även om det tar lång tid att läka.

Kanske för att vi behöver tro att tiden vi umgåtts med våra vänner verkligen betyder något, att detta har hjälpt oss ur våra svåra stunder. Och absolut är det så. Finns ingen tvekan om saken!

Tiden vi aldrig kommer glömma är de minnen som finns från goda kärleksfulla vänner.


Ni vet vilka ni är: familj, vänner, nära och kära.

 



VÄRLDENS BÄSTA MORFAR

      2011-08-06 / 12:29:21 Publicerat i kategorin Allmänt  
Ja må han leva!
Jag säger stort grattis på födelsedagen till världens bästa och sötaste morfar! <3 JAG ÄLSKAR DIG!
Mångra kramar och mycke kärlek till DIG!


Weekend

      2011-08-05 / 15:21:07 Publicerat i kategorin Allmänt  
Better to be hated than loved, loved, loved for what you're not!


Update

      2011-08-02 / 07:48:46 Publicerat i kategorin Allmänt  
Första innebandyträningen för säsongen drog igång i går, det var superkul! Kändes dock i benen att man hade kört ett mördarpass samma eftermiddag så här sitter jag uppe med tuppen med en underbar träningsvärk. Härligt!

Verkar som om det blir riktigt fint väder idag, ska göra massa "ärenden" här hemma, sedan cyklar jag ner till Marina för att öva lite låtar innan jobbet 12.30. Blir bara 4 timmar idag, men det känns skönt! Tyvärr så missar man ju de bästa soltimmarna, jag som vill bli solbränd och fräsch, men snart kommer kanske en dag för mig också.

Har börjat kolla och beställa lite kurslitteratur, det är många kvar att införskaffa så det är bara att fortsätta titta efter dom.

Ibland är det så många småsaker man ska ordna att man hela tiden glömmer bort dom. Jag kommer på mig själv med att bara gå runt och runt och inte vet vars jag ska börja riktigt. Men hoppas vindarna vänder och att jag snart får stryka de från min lista.

Nog svamlat och back to work här hemma!

Chiao!

RSS 2.0

Musiken hjälper oss genom mycket, och som alla vet kan en människa ha en mängd med olika känslor och humör beroende på olika tidpunkter eller händelser i livet. Så därför behöver vi låtar som vi kan knippa ihop med våra olika sidor och känslor. Min låt är med Brandi Carlile - The Story