Im in love!

      2010-11-26 / 13:42:49 Publicerat i kategorin Allmänt  
Provade en parfym på Åhlens. Och jag är kääääär!



Något mer har jag nog inte att säga. Mer än att jag vann en 3-rättersmiddag, med dryck och aktivitet med jobbet ikväll. Men jag får inte gå eftersom jag jobbar kvällspasset och fick inte byta till ett dagspass. En riktig teaser! Men jag får stanna hemma på fredagsmys och se Idol och kanske ta ett vinglas. Man får se det från den ljusa sidan :)

Trevlig helg gott folk!

Vuxenpoäng!!

      2010-11-21 / 20:18:35 Publicerat i kategorin Allmänt  
Har nyss haft telefon"möte" - rådgivning med Swedbank. Diskuterat fonder, aktier, pensionssparande, försäkringar, risker, avkastning, utgifter / inkomster och allt nyttigt. Det känns bra! Riktigt bra! Jag gillar Swedbank! Speciellt telefonisten jag pratade med! Suverän tjej!

Nu ska man bara ta sig en funderare till vilka val, om jag ska göra valen nu eller senare, tills vi har nästa samtal om någon vecka. Vuxenpoäng till mig! Katsching!!

För övrigt så var jag drabbad av ELEFANTSJUKAN idag på matchen! (kändes som jag vägde flera ton, var så himla tung i kroppen!)

Jag var såååååå taggad inför matchen! Men ändå hade jag ingen reaktion över huvudtaget och noll energi. Jag såg vars motståndaren skulle passa, men mina ben orkade inte bära mig. Ingen kraft i varken armar eller ben, förstår inte riktigt! Jag är ju inte ens förkyld! Får hoppas att det är en mycket Tillfällig formsvacka!!

Men efter matchen var jag inte bara besviken... Är väldigt nöjd ändå, för lagets skull! Vi mötte serieledarna och vi stod verkligen emot! Dom fick en suprise som hette duga, dom trodde dom skulle ta oss SÅ lätt... Men mina vänner. Dom fick kämpa för segern! Det är ett som är säkert!

Jaaa, då var det nog dags att slänga sig i tv-soffan framför Parlamentet. Blandannat! Sen så får jag se till att ladda upp inför en ny arbetsvecka. Jag ställs inför prov i veckan då jag börjar 7.45 varje dag förutom en. Wish me luck!

Ps: Adventsljusstakarna är i mina fönster nu! And I'm happy about it!




Win Win Situation!

      2010-11-15 / 14:17:51 Publicerat i kategorin Allmänt  

Matchen i fredags var spännande, vi var sååå nära att vinna. Det är så surt att förlora när det bara var ett mål i från! Men vi taggade om och i går vann vi med 9-2. Jag börjar förstå mig på spelsystemet mer och mer, men ibland kan jag inte låta bli att bli lite besviken på mig själv... Men ÖVNING GER FÄRDIGHET. Bidrog med bra passar, en assist och flera målchanser. Nu ska jag bara få bollarna att sitta i mål och inte i handen på målvakten. Haha!

Jag missar träningen ikväll :/ Men kan vara ganska bra med tanke på att jag måste vila mitt knä. Förstår inte vad som är fel, nu är det precis som att "senan" i knävecket har krympt.. Det känns konstigt, och det gjorde förbannat ont i sista perioden igår. Men men...

Ska i alla fall ge järnet på träningen på tisdag för att få vara med och ge järnet på matchen i helgen. Har verkligen fått mersmak och nu vill jag göra bättre och bättre ifrån mig för varje gång som går. Dock får jag vara försiktig så jag inte sätter alltför stora krav på mig själv. Får sätta upp delmål så att jag kan sträva efter dem en i taget. Det kommer nog gå bra.

Idag jobbar man kvällspasset, av någon konstig anledning känner jag mig väldigt stressad. Men jag förstår inte riktigt varför. Har en nervös känsla, hoppas den går över under dagen!

På fredag är det dags att hämta hem min biiiiiil. Funderar på att åka på tosdagskväll och köra hem den på fredagförmiddag. Då slipper jag köra när det är mörkt... Men måste höra med tränaren först hur det blir till helgen om jag missar torsdagsträningen. Det löser sig nog!

Känner på mig att detta har blivit ett riktigt svammel-inlägg. Det är mycket som snurrar i huvudet samtidigt som det är ingenting. Hmm, det är svårt att förklara. Men jag är ju inte känd för att kunna formulera mina tankar heller. För de som känner mig :P

Det blir att skriva en ny To-Do list i veckan för att få lite struktur.

Nu har jag nog inge mer att skriva. Eller så är det för att rasten börjar ta slut. Så jag måste verkligen avrunda. Ha det så bra gott folk.

Peace and Love!


Match ikväll!

      2010-11-12 / 10:53:46 Publicerat i kategorin Allmänt  
Jajjamensan, så sant som det är sagt! Match ikväll 20.15 på Öbacka!
Taggad är jag!, väldigt mycket! Om kroppen är taggad får vi se.. Jag hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas att det kommer gå bra för mig! Förra 2 matcherna var jag jätteförkyld, så det blir som en liten comeback för mig nu! Ska smörja in knäna som tusan och bara köra på!



Sen så är det matchdags på söndag igen det kommer bli en riktigt kul helg! Kanon!
 
Bilköpet närmar sig ett beslut! :) Saaaaaaaab får det nog bli! Måste planera in en liten bussresa till Brunflo för att hämta den, men det blir de värt!

Då kan man ge sig ut på en liten bilragg i samhället, watch out!






Jag ÄLSKAR vintern!

      2010-11-09 / 16:26:42 Publicerat i kategorin Allmänt  
Nu har det börjat bli mörkt tidigt om dagarna ute. Jag längtar bara efter lite snö så det blir liiiite ljusare ute. Det var en halvmeter snö hemma när jag åkte efter helgen. Åsså kommer man till Härnösand.. Grått och trist!

Men så farligt är det inte. Nu med "höstmörkret" får man ju tända massa värmeljus och mysa till det ordentligt. Men det rycker i julstädartarmen då jag vill storstäda hela lägenheten, dammtorka och ta fram juldukar och tomtar.. Men jag får hålla mig liite till.

Gårdagens träning var annorlunda, men riktigt kul! Nacken har en otrolig träningsvärk och jag kan ju säga att vi provade alla möjliga ställningar på planen! (nu vill jag inte veta vad ni får för bild i huvudet).

Just nu är det lunchrast på jobbet, slutar 20.15 och träningen börjar 20.00. Hur ska jag få det att gå ihop? Anyway, jag får helt enkelt bli lite sen bara och sen när jag slutar blir det raka vägen upp till innebandyn!

En tjejhelg håller på att planeras med Limpan, Cool Rider och Hunny Bunny - åååå vad kul det ska bli!!! Jag kommer höra av mig till er inom snar framtid då jag kollat närmre vilken helg som skulle passa! Blev så glad när jag fick sms om att det var några som ville komma till mig! :)

För övrigt måste jag tillägga att det är mycket som snurrar i huvudet.. Får inte ens ihop det på en "att-göra-lista". Bästa sättet då är att bara strunta i allt och slänga sig i soffan framför en film. Är det så man löser allt? Jag provade igår, men har inte märkt någon förändring än.. Men det kanske kommer. Snart.


Mixed feelings

      2010-11-04 / 22:18:54 Publicerat i kategorin Allmänt  
Idag har man varit och sagt adjö och vila i frid till Farbror Kalle <3 Fin fikacermoni i Kalles hus också!
Det är nu man får en ännu djupare förståelse för vad stark kärlek innebär! Man ska ta vara på dem man har, och visa kärlek till dem så länge man kan.

Nu sitter jag i paradiset Forsmark, har inte varit här sen i midsommar! Pappsen och Mammsen har varit jätteduktiga och hunnit jättemycket med renoveringarna. Det är så mysigt här!

Jag har skruvat ihop en IKEA-hylla och pappa har tokletat efter ett element.. (som nu har återfunnits!) Mamma har tänt ljus och gjort det mysigt, Tina smakade en lakritsgodis som för övrigt ligger kvar på golvet.. Jag kollar på Blocket efter en bil samtidigt som pappa försöker lära mig flyga helikoptern, pappa landade nyss på bordet (applåder, publiken blir vild) - det var inte långt från min turkiskpeppar-shot! Dagen kunde inte sluta bättre, började i tårar men slutar med skratt!

Morfar börjar återhämta sig efter operationen, men oj oj oj vad han har blivit smal! :s Känns hårt att se att någon man älskar så mycket må dåligt. Han har ju haft bättre dagar än idag, men jag hoppas verkligen han kryar på sig snart. Jag älskar honom så mycket, han är världens bästa morfar!!!!

Celine Dion går på stereon, nu ska jag avsluta internetsittandet för att fortsätta med helikopterflygandet.

Ha det så gott mina vänner. Kom ihåg att vara varsam med de nära och kära som ni har! Säg till dem hur mycket nu älskar dom <3

Over and Out people.

I'm comin' home!

      2010-11-01 / 16:58:44 Publicerat i kategorin Allmänt  

Helgen är avklarad. Punkt.

Halva arbetsdagen är nu gjord och sen har jag bara morgondagens arbete kvar.
För på onsdag sitter jag på en buss på väg hem, åker kl 9.00 och är framme 19.. TUR att jag har köpt en Ipod, hoppas på att kunna ladda in någon film innan jag åker. Någon som har att man kan föra över filmer som vill hjälpa till?

Resterande dagar i veckan blir det klippning av morfar, det blir mys med familjen och Tina, och det blir begravning. Det blir ett absolut måste att ta en promenad i snön, det blir kramar, och kanske en tripp till stugan. Så Härnösand får hålla sig till söndag, det är då jag kommer tillbaka.

Har mycket att hinna bocka av på min To Do - List innan jag åker. Har mycket som står på listan att fixa också, men än så länge är det ingen panik. Dock så vill jag gärna göra det så fort som möjligt. Men men, en dag i taget.

Jag vet att jag kan så mycket bättre än vad jag gör ibland. Det finns gånger kroppen säger ifrån och sätter gränser, dom gångerna får man låta det vara som det är. Men i övrigt så vill jag tro på mig själv så pass mycket att säga jag kan!, jag vill!, jag ska!

Nu är snart min "lunchrast" slut, dags att återgå till arbetet.

PS: Jag LÄNGTAR tills jag får julstäda och göra det mysigt!! Eftersom jag inte kan bärga mig till julmyset så har jag redan börjat slå in lite julklappar.. Tihi! Ska tända massa värmeljus ikväll och lyssna på riktiga godingar till låtar. Det är ett riktigt bra avslut på en dag! NJUT!

 

BIG LOVE!

RSS 2.0

Musiken hjälper oss genom mycket, och som alla vet kan en människa ha en mängd med olika känslor och humör beroende på olika tidpunkter eller händelser i livet. Så därför behöver vi låtar som vi kan knippa ihop med våra olika sidor och känslor. Min låt är med Brandi Carlile - The Story