Update nr 2

      2012-07-30 / 23:54:48 Publicerat i kategorin Allmänt  
Dagarna går fortare än fortast, jag trivs som fisken i vattnet på jobbet!
Ikväll har man myst på badhuset, köpt läsk och glass, fikat och umgåtts och spelat Nintento64 med bästaste Sara Kolbengtsson! En sån fin människa!
 
 
I helgen drar jag till Umeå! Det väntas kickoff med innebandylaget och den nya tränaren på lördagen. Sen ska jag ju självklart bara umgååååååås med älsklingen! - och vi ska leka med nya telefonen! Har nämligen beställt en Iphone 4! :) 
Hoppas också på lite bus med Challe! =))
 
För övrigt kan jag säga att jag efter MÅNGA års arbete, ÄNTLIGEN börjar bli klar med mitt egna lilla hobbyprojekt! Sen jag skaffade digitalkamera har jag alltid önskat att jag kunnat framkalla några kort per månad och sätta ihop i album, och nu är jag faktiskt på Juni 2012! DVS, jag är i rätt tid, rätt epok, rätt era, rätt årtal - kalla det vad ni vill! Nu när man är i kapp behöver man inte sitta flera timmar och rensa kort, nu kan man ju ta typ bara varannan månad! Toppen!
Jaaa... andra håller på med scrapbooking och liknande, jag sitter med fotoalbum!
 

Att vara hemma längre än en helg känns skönt, men jag måste erkänna dock lite konstigt.... Jag brukar ju alltid tillbringa mycket tid hos och med min älskade älskade bästa vän, min morfar. Satt vid graven i över en halvtimme för att få vara lite nära. Det värmde faktiskt! Fick också en tröst och klapp på axeln, det värmde också  ♥
 
Jag har ju en förmåga att inte kunna somna i tid på kvällarna, och datorn är ju alldeles för nära... Men nu ska jag nog ta och stänga fabriken... Vet ändå inte hur många som läser mina uppdateringar :P
Sov gott folket!
 

Update

      2012-07-23 / 23:00:06 Publicerat i kategorin Allmänt  
Det har inte varit en vanlig dag, för det var pappas och Lars födelsedag! HURRA, HURRA, HURRA!
GRATTIS PAPPA och Lars på födelsedagen! :)
 
För en snabb liten uppdatering må jag säga att det går bra på sommarjobbet, och det är riktigt kul!!!
 
Men jag saknar min bjööööörn!, tack och lov har jag världens bästa Sara att roa mig med! Hihi!!
 
 
 
PUSS!

LOVE

      2012-07-16 / 07:08:53 Publicerat i kategorin Allmänt  
Tiden går fort när man har roligt ♥ 7 år tillsammans, och flera år ska det bli ♥
 
 
20050716-20120716
You're the light of my life!!
 

Godmorgon!

      2012-07-13 / 07:57:46 Publicerat i kategorin Allmänt  
Inte ofta jag klivit upp 06:15 sen man fick sommarlov, men någon gång ska ju vara den första! Skjutsade min kära sambo till jobbet så att jag kunde ha bilen idag, ska åka ner till ICA Maxi och handla inför en kräftmiddag med Anna-Karin ikväll och sen blir det bio - Men in black 3 !

Filmkvällen hos Emelie igår var mysig, men vi kan det där med att svamla. Från kl 18.30-02.20 hann vi bara se två filmer, för vi pausade så mycket och kom på saker att prata om! Haha, men de va ju ett tag sen vi fick svamla på med varandra, så det var tillåtet att pausa så mycket!
 
Jag hade som planerat en liten löptur idag eftersom jag hade värsta vilodagen igår och bara GOTTADE mig, men träningsvärken och regnet är lite omotiverande! Vi får helt enkelt se hur det blir när jag vaknat till lite mer!
 
Igårkväll vid 21-tiden åkte jag och darling och spontan-shoppade på Teg!
Thankyou God for Blocket!
 
Har sett fram emot att byta köksmöbler och nu hittade vi något som båda tyckte om! Hihi! Åsså får vi ju inviga det ikväll med kräftmiddag! TJINGELING!
 
 

Onsdag

      2012-07-11 / 11:50:58 Publicerat i kategorin Allmänt  
Sitter nyfriserad och med huvudvärk framför datorn och en radiokanal med 70-talsmusik. Mysigt värre!
Funderar på att städa klart lägenheten, igår var jag riktigt effektiv må jag säga! Ska bara inta ännu en alvedon så att det ger med sig, sen tar jag rummen jag inte hann med igår!
 
Har lite annat på schemat idag som jag önskar att hinna med, nämligen lite fotoframkallning och en kortare löptur med intervaller. I morgon ska det bli min vilodag så tänkte köra ett litet pass idag.
 
Efter middag ska jag iväg till kusin Vitamin på filmkväll, det ska bli myyyyyysigt!!
Och på tal om middag lyckades jag och darling med världens godaste ugnsstekta fisk igår, den blev perfekt! Mumsimumsimumsigt! 
 
Jaa, jag hade inge mer vettigt att säga. Passar på att svammel-blogga när det finns tid till det, för snart drar jag till Hemavan i 5 veckor då jag fått jobb i Tärna! Ska bli lite kul faktiskt att vara lite mer effektiv på den fronten!
 
Have a nice day!
 

Runt Nydalasjön

      2012-07-09 / 15:05:21 Publicerat i kategorin Allmänt  
Jag sprang, sprang, sprang och sprang. Trodde aldrig att jag skulle komma fram!
 
Men med trötta ben och efter en långsam tur på 8km är jag nu hemma och ska kasta in mig själv i duschen! Trodde man skulle vara i bättre form, men antar att kroppen behöver lite vila emellanåt också, och man ska ju lyssna på kroppen ;)
 
Snart vankas lite grillmiddag i Holmsund med fina Jytte och sambo! Ska bli kul att träffa henne igen!
 
Over and out

Piteå Dragway

      2012-07-08 / 23:09:15 Publicerat i kategorin Allmänt  
Har haft underbara dagar i Piteå i goda vänners sällskap.
Vi har hunnit med Piteå havsbad, kört gokart, tittat på dragrace, haft både sol och regn, och spelat (fotboll och pictionaire mm.
I morgon börjar älsklingen att jobba igen, tycker faktiskt synd om honom!
 
Bjuder på några (många) bilder från Piteåresan, sen så får nog jag också ta och säga godnatt!
 

Nöjd!

      2012-07-02 / 21:07:50 Publicerat i kategorin Allmänt  
Jag är nöjd med mina nya löparskor som jag har köpt ! =)
 
För övrigt så umgicks jag med Anna-Karin igår på en joggingtur, och OJ vad jag gillar den människan alltså! Vi måste ses oftare =) Det var så trevligt!
RSS 2.0

Musiken hjälper oss genom mycket, och som alla vet kan en människa ha en mängd med olika känslor och humör beroende på olika tidpunkter eller händelser i livet. Så därför behöver vi låtar som vi kan knippa ihop med våra olika sidor och känslor. Min låt är med Brandi Carlile - The Story