Tisdag

      2013-02-19 / 21:23:18 Publicerat i kategorin Allmänt  
Den här dagen har bjudit på en mycket bättre sinnesstämning! Har haft tusen gånger mer energi och varit mera positiv ;) Men jag ska inte undvara att jag ändå längtar till helgen!
 
<3 KÄRLEK!!

Monday

      2013-02-18 / 20:34:42 Publicerat i kategorin Allmänt  
Usch vilken trist måndag! Men golfen gick iaf genom besiktningen och jag fick gott te av Gina ikväll!
Over and out!

Söndag

      2013-02-17 / 19:41:13 Publicerat i kategorin Allmänt  
Jahaa, då va helgen redan slut och i morgon måste man börja göra lite nytta igen. Hoppas de kommer gå vägen, men längtar redan till fredag efter att tentan är skriven! Sista rycket på denna kursen, sen är de bara en kurs kvar till sommarlov! ;)
För övrigt bara måste jag tillägga att de i helgen va otroligt roligt att få träffa goá glada Ellen igen! <3
 


 

Friends

      2013-02-15 / 19:27:00 Publicerat i kategorin Allmänt  

Följande har Mia Skäringer skrivit i sin bok "Avig Maria". Jag känner igen mig ganska mycket. Och jag håller med. Man känner sig så taskig när man behöver tid för sig själv. Men jag försöker också förbättra. Det har skett förändringar i vardagen, bland annat då innebandyn tog så mycket tid förut. Jag försöker hitta tillbaka för att fylla tiden, och även hitta tillbaka till mig själv. Jag ska bli bättre på att höra av mig mina vänner, jag lovar.
 
"Jag fyller 34 idag. Mitt liv har aldrig varit rörigare. Jag sms:ar en av mina bästa vänner i Värmland: Ge inte upp mig. Jag vet jag är en jävla värdelös vän, som bara jobbar och aldrig hör av mig..
Och när hon väl hör min röst; jag är så trött. Jag är så trött. Det är visst det enda jag kan säga.
Den enda trösten är att jag är medveten om detta. Och jag försöker förbättra. Det tar lite tid men jag är på väg tillbaka. Vänta. Snälla vänta. Utan er vet jag inte vem jag är." 
 

Happy Valentines Day

      2013-02-14 / 15:20:00 Publicerat i kategorin Allmänt  
Glad Alla Hjärtans Dag på er allihopa :)
the love of my life
 
För mig ska dagen firas med psykiatri-plugg och sen ikväll en uppfriskande joggingtur med Gina Gibson The Warrior! Är perfekt temperatur för att lite utomhusjogging ska bli mysigt så här års.
Idag på självaste hjärta-dagen träffade jag Ellen på skolan, så himla go' och glad tjej! Och vi ska ses igen på lördag (jag längtar!) Hihi!
 
För övrigt så ska jag skicka varma hälsningar till mamma, pappa, Tina, Dessan, Stensele-maffian, Sara och Kolle, Viktoria med familj och till världens bästa morfar <3 
 
Kram på er
 

Studentsportardag

      2013-02-12 / 09:42:32 Publicerat i kategorin Allmänt  
Yepp idag är det studentsportardag, men jag sportade på som tusan igår och har världens träningsvärk!!! Så jag tänker sitta på rumpan i godan ro tills klockan närmar sig 12 för då ska jag luncha med A-K.
 
Fram tills dess så ska jag börja ta tag i Psykiatrin. Började med det avsnittet igår och har nätbaserad tenta på det nästa fredag. Så det är bäst att börja innan man hinner bli för lat! ;)
 
Igår hände de nå konstigt, fast kanske inte så konstigt egentligen. Men jag hade ju tränat så jag hade faktiskt längtat efter att bara få dega ner mig i soffan. Men när jag väl satt i soffan och stirrade på tvn blev jag så himla rastlös! Megarastlös!!!!!! De som bara pirrade i kroppen! Så jag skickade iväg ett sms till Gibson och följde med på en Maya-promenad! Tror de va luften som behövdes för jag somnade som en stock nästan direkt sen!
Nääää, over and out!
RSS 2.0

Musiken hjälper oss genom mycket, och som alla vet kan en människa ha en mängd med olika känslor och humör beroende på olika tidpunkter eller händelser i livet. Så därför behöver vi låtar som vi kan knippa ihop med våra olika sidor och känslor. Min låt är med Brandi Carlile - The Story