Sista rycket

      2013-07-31 / 21:24:00 Publicerat i kategorin Allmänt  
Jobbar bara nästa vecka också sen har jag sommarlov på riktigt! :) Då väntas ledighet i lugn och ro, har inte bestämt än vars vi ska tillbringa "semestern" förutom en vecka på Mallis, men det är ju inte så tokigt planerat! Hihi! 
 
Ikväll har jag och darling ätit torterade räkor och kyckling (läs friterade) hemma hos goa glada Emelie:) Jag hamnade i världens matkoma och somnade i hennes soffa typ 10 min efter att vi startat en film. Missade bara en halvtimme, men huvudsaken man inte missar slutet, eller hur? 
 
Första ib-träningen drar igång i morgon men självklart jobbar jag kväll och missar den :(  Får ladda upp till nästa gång istället! 
 
 
 
 
 

längtar, längtar, och längtar

      2013-07-24 / 22:44:57 Publicerat i kategorin Allmänt  
Jag längtar tills i helgen då jag får komma hem till mamma, pappa och Tina (åker i morgon, dock inte så lockande med buss). Jag längtar till utlandsresan 16/8 (inte många dagar kvar nu), och jag längtar tills innebandysäsongen drar i gång igen (jag håller igång sommarträningen för fulla muggar!). Jag ska VÅGA VILJA!, den här innebandysäsongen kommer bli farlig för jag är taggad till tusen!
 
I morgon jobbar jag 7-13 och sen 13:50 tar jag bussen mot Hemavan och pappa hämtar mig på kvällen. På vädret avslöjade dom FINT väder i fjällen i helgen så jag hoppas de stämmer! I så fall ska jag ligga å pressa å få lite färg.
 
Godnatt folket, synd att inte Sverige hade turen på sin sida i fotbollen

ny arbetsvecka

      2013-07-22 / 09:58:00 Publicerat i kategorin Allmänt  
Japp, det är tydligen måndag idag (igen!), vars tar den här sommaren vägen?? - den bara flyger iväg. Men de gör ingenting för mig. Jag ser fram emot hösten, mot en utlandsresa, mot en ny innebandysäsong, nya människor och nya band som ska knytas. Bara tre veckor kvar att jobba, sen får jag mitt lilla sommarlov innan skolan börjar om igen.
 
Helgen har varit härlig, vi har som gjort ingenting men ändå hunnit med en hel del. Fredagen bjöd på kvällsmys på Gluntens i goda vänners sällskap, hos bästaste Challe och Peter. Där bjöds det på hjortronkaka, kaffe, en (eller två) öl, chips och dip (behöver jag säga mer?) hihi! Lördagen blev loppisäventyr med Gina och Robert och senare lite träning och en filmkväll. Söndagen blev tidig morgon för då begav vi oss iväg på Ikea tillsammans med Anna-Karin och Jonas, och hem kom vi med diverse fynd. 
 
Jaaa, det har varit en bra helg med andra ord :-) Nu ska man bara jobba till torsdag och då bär det av uppöver mot Hemavan/Tängvattnet för att spendera några timmar på gränshandelsmarknaden och resten av tiden ska tillbringas med mamma, pappa och Tinis <3 
 
Nu ska jag snöra på mig löparskorna, ska bli skönt att få i sig lite frisk luft innan man börjar jobba. Chiao
 
 

HÄRLIGA FREDAG!

      2013-07-19 / 18:16:25 Publicerat i kategorin Allmänt  
Dagen började med brunch som jag bjöd Anna-Karin på, vi hade en mysig morgonstund med trevligt prat och ett riktigt kärt återseende =) Senare cyklade jag med ner på stan som sällskap innan hon skulle börja jobba och där fördrev jag nästan 3 timmar i lugn och ro (och jaa, jag kom hem med några extra plagg ;))
En UNDERBAR fredag med andra ord, trevlig helg allihopa!

Den sanna kärleken

      2013-07-16 / 10:42:48 Publicerat i kategorin Allmänt  

"I'm so happy, I'm so glad that I got you!"

Har fortfarande lite svårt att förstå över hur tur jag har haft som har fått träffa DIG! <3

Firar 8 år tillsammans idag <3 Och flera år ska de bli :)

"Den sanna kärleken liknar cirkeln, och cirkeln har inget slut."

Jag har de BÄST! KÄRLEK!


Milen

      2013-07-15 / 15:08:44 Publicerat i kategorin Allmänt  
Äntligen har jag lyckats springa min allra första mil! (förstod varför det dröjde så länge innan man tog sig i kragen för de, och beundrar dem som orkar flera än en!) Idag fick jag mig dessutom en efterlängtad sovmorgon, är ledig i morgon också = himla skönt :) Helgens jobb har satt sina spår. Nu återstår bara att klura ut vad man ska hitta på för middag men först en dusch. 
 
Saknar mitt busfrö <3
 

Gamla godingar ♪♫♪♪♫♪♪♫♪♪♫♪♪

      2013-07-11 / 20:04:59 Publicerat i kategorin Allmänt  
♪♫♪♪♫♪♪♫♪♪♫♪♪♫♪♪♫♪♪♫♪♪♫♪♪♫♪♪♫♪

Ni kanske vet den där känslan man får när man lyssnar på album/låtar som man inte lyssnat på på länge.
Det är såna där låtar - som så fort man hör introt - så stannar allt annat omkring en upp.
Man tar till sig minnen från då man lyssnade mycket på just den låten.

Man går in i sina gamla känslor, och man påminns över hur man har förändrats.
Och man påminns om hur bra låten är!

Jag hörde en sån låt idag.. och den är fruktansvärt bra!

Jag älskar texterna!
Jag älskar musiken!
Jag älskar rösterna!

Om du har en gammal goding; håll hårt i den låten - för den kan hjälpa dig genom mycket :)

♪♫♪♪♫♪♪♫♪♪♫♪♪♫♪♪♫♪♪♫♪♪♫♪♪♫♪♪♫♪
 
 
Om ni inte hört denna förut, vänta tills ni lyssnat efter 4min, -w-o-n-d-e-r-f-u-l-! 
RSS 2.0

Musiken hjälper oss genom mycket, och som alla vet kan en människa ha en mängd med olika känslor och humör beroende på olika tidpunkter eller händelser i livet. Så därför behöver vi låtar som vi kan knippa ihop med våra olika sidor och känslor. Min låt är med Brandi Carlile - The Story