Kärleksfullt inlägg

      2010-10-28 / 17:02:57 Publicerat i kategorin Allmänt  

Förkylningen har brutit ut ordentligt nu.. Men jag ska inte låta den ta över. Jag ska kämpa, stå emot, vägra låta den vara länge. Har ju nämligen matcher i helgen, en på lördag och en på söndag – och dom vill jag verkligen inte missa.


Igår efter jobbet var jag helt slut. Slängde mig i soffan och bara såg tv hela kvällen, en bra medicin är att ligga två stycken och trängas på våran lilla soffa. Kom på mig själv att bara ligga och le. Inte för ett jätteroligt tv-program.. Utan över mitt liv. Trots förkylningen och ett bankande huvud kände jag ett enormt lyckorus. Här har jag världens bästa kille som jag är kär i , som jag får hålla om på kvällarna. Jag får vakna upp på mornarna bredvid honom, jag får skratta och gråta tillsammans med honom. Han är mitt allt och han finns alltid där för mig. Jag kommer alltid att finnas där för honom. Vi kommer alltid att finnas där för varandra. Vi ska hålla ihop hela livet. Jag älskar dig!


Lyssnar just nu på ”Imagine” som jag och Viktoria har spelat in. Stello på gitarren! Det var tider det! Folkhögskolan i Storuman hade sina ljusa och mörka stunder. Mestadels glädjs man åt minnena. Timmarna i studion, rasterna i cafeét, diskussionerna, låtskrivandet, samarbetet, stå framför micken, komma på och spela in nya låtar, komma varandra närmre, peppa varandra inför spelningar.. Saknar den tiden. Men tiden är inte över, vi har varandra kvar fortfarande. Vi kan fortfarande skriva låtar tillsammans, vi kan fortfarande umgås och skratta när vi väl träffas. Även om det dröjer mellan gångerna så har vi något gemensamt att blicka tillbaka till.


Viktoria och henns älskade familj är många mil från mig nu, längtar tills vi träffas igen!! Den kvinnan är min sweetiepie!! Hon ställer alltid upp!  Jag och Viktoria kommer vara som två pusselbitar – vi kommer alltid att passa ihop. Du är en bra vän sweetie, jag saknar dig så!


Jaa, rasten är snart slut och jag ska återgå till jobbet. I morgon är det en ny arbetsdag, med nya möjligheter. Ska tagga till matcherna i helgen, är oerhört  förväntansfull! Jag ska ge allt jag har och lite till!!! Det kommer bli bra det här!


En bra måndag

      2010-10-25 / 14:39:14 Publicerat i kategorin Allmänt  
Ojojoj vad rolig match vi spelade i helgen! Dock blev det oavgjort och vi förlorade under sudden, men vi kom inte hem tomhänta, utan ett poäng iaf fick vi med oss.

Sen så är jag riktigt nöjd med min egen insats, tycker jag skapade lägen, spelade hem, hade koll på spelet! Det kändes bra! Men riktigt hemma känns de inte som än. Tar flera träningar och matcher till innan jag blir säker på position och plan. Men de tar sig :)

I helgen hade vi besök av Frommen, riktigt trevligt. Han och Björnen hade saknat varandra och de satt tillsammans i den lilla soffan. Bra för mig som fick bre' ut mig på den stora helt själv ;) haha!

Ikväll är det städning och träning som gäller. Är redan grymt taggad inför helgen om jag får spela båda matcherna, de ska bli så skojj! Av någon konstig anledningen känns städningen också rätt bra!

Och som pricket över i:et fick jag ett sms av mamma där jag läste att morfar får komma hem idag ♥ Hoppas han mår bra!

Mitt senaste inköp I-pod touch är numera min ögonsten. Ska välja ut det bästa av de bästa i musikvärlden samt lägga in lite filmer. Då är jag mer än redo att åka buss hem till Hemavan nästa vecka. - och mer än redo för nästa resa till bortamatch, då jag och Alexandra kan sitta och tagga till ordentligt!

Och jag längtar efter snööööööööööööööööööööööööööön!



Bilder, match och Myspace-update

      2010-10-22 / 19:53:49 Publicerat i kategorin Allmänt  
Bättre sent än aldrig men här kommer i alla fall lite bilder från resan, de allra flesta finns på facebook.





Sen så är det ju game-day i morgon! Det gillas!
Ska till Fränsta och spela match, och nu ni mina vänner har jag en bra känsla!

Är taggad som bara den och jag ska göra allt för att kämpa ännu mera, ännu hårdare än det jag vet att jag kan! Förhoppningsvis får man göra några poäng, men det är hela lagets insats som räknas. Nu ska vi se till att jobba tillsammans och komma hem med en vinst i bagaget! Kanon!

För övrigt så har dom ÄNTLIGEN fixat redigeringen på myspace, så ni får jättegärna besöka min myspace-sida för att ta en titt! Malin har ju varit så finurlig så att ni hittar mina länkar rakt ovan inlägget. Enjoy my friends!

Nu börjar idol och jag ska drömma mig in i musikens värld!


Cinderella - Viking Line

      2010-10-17 / 11:35:43 Publicerat i kategorin Allmänt  

I fredags bar det iväg med buss till Stockholm och därefter påstigning på Cinderella.




En väldigt fin färja, mysig hytt, trevligt sällskap, bra mat och dryck under buffè, roliga pubar och discogolv, lite bus och mycket skratt samt storshopping i tax free.
Även lite olyckshändelser som jag med tur lyckades undvika; osynliga glasdörrar, tejpade fingrar och ett blått öga.

Summa summarum så var det en otroligt trevlig resa, och det är definitivt något man måste göra om. Jag rekommenderar detta till alla som är sugen på en liten minisemester, lätt värt! ♥

Det var härligt att få åka iväg med älsklingen, när jag tänker efter var det riktigt längesen som vi var på en liten resa tillsammans. Så det var väl behövligt och på tiden ♥ 

Nu sitter jag på min förmiddagsrast och försöker skrapa ihop ett bra inlägg om denna härliga helg. Jag kommer lägga upp bilder senare ikväll eller i morgon, det blev en hel del bilder måste jag nästan få säga.

Sen så måste jag tillägga att jag är riktigt nöjd med bloggen, jag kan inte vara mer nöjd. All heder och tack till M!

Hoppas det gick bra för innebandytjejerna och att ni hade det trevligt på lagfesten igår.

 

PS: Glömde tillägga att vi stötte på Dynamit-Harry på resan! Coolt va ?! ;-) Kände knappt igen honom, det har ju gått några år sen JönssonLigan!

 

 

 

 


Ledig

      2010-10-14 / 20:24:48 Publicerat i kategorin Allmänt  
Yes, har varit ledig idag och även i morgon och på lördag är det ledighet som gäller. Innan arbetspasset på söndagen börjar så har jag då varit iväg på en båttur med Björns klass. Vi ska åka färja och ha minisemester, det gillas!

För övrigt är jag ganska tom på ord, skulle in och skriva ett blogginlägg och bloggen ser FANTASTISK ut ♥ Allt passar mig som handen i handsken, för att inte tala om loggan! You rock!

Jag önskar innebandytjejerna ett stort lycka till på matchen i morgon, visa vars skåpet ska stå - eller, i detta fallet, vars bollen ska sitta!

All of these storys of where I've been, and now i've got to where I am. But these storys don't mean anything, when you got noone to tell them to, it's true. I was made for you! ♥

Östersundshelgen

      2010-10-13 / 18:19:02 Publicerat i kategorin Allmänt  
Jag vet... Jag är riktigt sen med uppdatering.

Matcherna i helgen var bland det roligaste jag har gjort på LÄNGE!
Sen så var det pricket över i:et att få åka bort med laget, äta god mat på Oh'Learys
och lära känna alla mycket mer.

Jag stod för ett poäng på två matcher, inte mycket att hurra för, men fick fint beröm av tränare och lagkamrater samt mitt namn i tidningen om en bra innebandyspelare :-) Så jag är riktigt nöjd med helgen som varit.

Nu sitter jag på min 15min rast och ska skrapa ihop ett snabbt inlägg, men det kommer ett bättre alldeles strax, jag lovar er!

Min morfars operation gick bara bra, nu väntar jag bara på att allt ska bli stabilt så att han får åka hem.
Ni som känner honom vet att morfar är världens go'aste människa. Man kan inte ha en bättre morfar! Jag älskar honom över allt annat i hela världen! ♥




Back to work.

Ps. DU är STARK!


Ny dag, nya möjligheter

      2010-10-08 / 15:47:19 Publicerat i kategorin Allmänt  
Med dom orden har jag klivit in i sista arbetsdagen för veckan, och en bra början till helgen som bjuder på två innebandymatcher i Östersund, jag är så taggad!


Ni glömmer väl inte bort att kolla in www.youtube.se/larssonangelica




Ps: Jag saknar alla där hemma ♥


I'm in love with too many things

      2010-10-04 / 15:38:46 Publicerat i kategorin Allmänt  

Nu ska jag förklara vad jag menar med det förr förra inlägget “I’m in love with too many things!”. Jag gör alltid många saker, ibland för mycket samtidigt.  Jag gillar att ha många bollar i luften, många järn i elden, eller hur man nu vill uttrycka det. Jag vill att mina nära och kära, familj och släkt ska må bra och vara lyckliga, jag lägger ner mycket energi på det. Men.. VEM gör inte det? Alla vill sina nära väl. Det är det som är det starka med kärleken. Ingenting övervinner dom känslorna!


Jag vill göra människor stolta, och framförallt vill jag göra mig själv stolt. Jag vill vara bra på så många saker, jag vill att det ska gå bra på jobbet, älgjakten, innebandyn, jobbet, musiken, och att alla ska må bra.  Ibland har man för höga krav på sig själv. Alldeles för höga. Varje dag står man inför utmaningar där man ska bevisa för sig själv att jag kan, jag vill, jag ska skapa mig en toppendag.  Men går det bra på jobbet en dag, behöver jag inte, som jag i dagsläget blir, bli besviken om det inte går bra med musiken eller träningen på kvällen. Jag borde vara nöjd över att jag engagerar mig i så mycket och i alla fall försöker. Jag behöver inte förlåta mig själv och säga att – ingen är perfekt.


Det jag nu har lärt mig är att jag får prioritera och strukturera. Vad är viktigt för mig just nu? Vad vill jag ska gå bra just idag? Vad är mitt mål? Självklart gör jag alltid mitt bästa på jobbet så den punkten kan man lämna, som för alla andra går det bra vissa dagar och dåligt andra. Humöret och energin kan ju gå upp och ner som i en berg och dalbana.


Det jag ska prioritera utöver detta är innebandyn. Äntligen har jag fått börja på riktiga träningar och riktiga matcher. Nu ska jag satsa på konditionen och öva på planen så jag bara blir bättre och bättre. Ser jag framsteg kommer jag bli glad.  

Jag ska ha god/bättre kontakt med nära och kära, och verkligen berätta hur mycket dom betyder för mig. Det är tack vare alla ni som finns runtomkring mig jag klarar alla dagens utmaningar.




Nu blev detta ett deep-talk inlägg men det kan vara nyttigt ibland det också.

Sen så måste jag bara tillägga att jag är världens lyckligaste! Min älskling är ljuset i mitt liv! Jag älskar dig!


IBC Hernösand VS Sundsvall IBF Ungdom

      2010-10-02 / 20:31:41 Publicerat i kategorin Allmänt  
Eller som mamma och pappa skulle sagt ... Hörnesand. Dom är gulliga dom ♥

Jag tänker faktiskt ge mina läsare en förklaring till vad jag menade med föregående inlägg. Men än så länge får det vara ett mysterium då jag nu bara tänker fokusera på innebandymatchen i morgon och tala om hur kul det ska bli.

Första riktiga innebandymatchen blir det för min del. Mitt mål med morgondagen är att göra ett bra jobb och aldrig ge upp. Jag vet att jag har bra lagkamrater som hjälper mig, så nu ska vi visa Sundsvall vars bollen ska sitta!
I krysset såklart! För det är ju alltid ledigt har vi hört talas om. Eller hur?

Har varit tung, slö och vimsig hela veckan! En helt obeskrivlig känsla, så ikväll ska jag ta det lugnare än lugnast, pyssla om mig själv och dricka en massa vatten. För i morgon ska jag ge järnet! Jag är så himla taggad och det kommer bli såååå kul!!!

De som befinner sig i Härnösand får ju gärna ta sig en tur förbi å titta på matchen, kanske är det några arbetskamrater som läser min blogg ? :-) Öbacka SportCenter kl 16.oo.

Innan jag avrundar detta hysteriskt spännande inlägg måste jag få skriva ner en liten konversation jag var med om igår efter en titt i en annons/reklambroshyr:

- HUR kan man ha en kastreringskampanj??, då måste det ju vara värsta erbjudandet.
- Ja, som att man tar med sig två katter, men behöver bara betala för en kastering.
- Om den andra är en honkatt då? Då är det ju ingen bra kastreringskampanj ju.
- Näe, men det blir ju ändå gratis för den andra katten, haha.
- Eller, ta tre betala för två. Att dom tar två kulor på en katt, medan andra katten bara blir av med en kula.
HAHAHAHAHAHA!

(jag vet!, min humor är inte den bästa!)


RSS 2.0

Musiken hjälper oss genom mycket, och som alla vet kan en människa ha en mängd med olika känslor och humör beroende på olika tidpunkter eller händelser i livet. Så därför behöver vi låtar som vi kan knippa ihop med våra olika sidor och känslor. Min låt är med Brandi Carlile - The Story