The Worrying Kind

      2011-04-29 / 12:51:07 Publicerat i kategorin Allmänt  


Detta är dagens trudelutt, lovely säger jag!!

Har nu rullat ut mattan på balkongen och ställt upp möblerna, det blev faktiskt fint!
Har fortfarande inte listat ut hur jag får över bilderna från telefonen till datorn, det händer ingenting när jag ansluter med USB. Det finns ingenting under "den här datorn" heller.

Men, men, snart kanske jag får till det.

Som med den förbannade tvättmaskinen!! (ursäkta språket) Det finns tre maskiner i tvättrummet, 2 är likadana och dom startade hur lätt som helst. Men den tredje!! Var helt omöjlig att få igång, eller så är det jag som har svårt att förstå (?)

Jag tryckte precis som jag skulle ha det, följde manualen och tryckte på start. Luckan var stängd.. Men INGENTING hände. WHAT tänkte jag? Alltså jag stod i 15 min för bara den maskinen! Till slut tryckte jag på alla knappar som fanns och då startade den.

MEN den centrifugerade bara i typ 10 sek sen stannade den igen. Vad är det här tänkte jag? Öppnade luckan och stängde å började om från noll, tryckte runt lite och då startade den och denna gången tog den in vatten. Och startade, precis som de andra maskinerna. Äntligen! Vad var det som skulle vara så svårt..

Döm om min förvåning när jag skulle hämta upp tvätten igen så hade den inte tagit in något tvättmedel utan bara vatten. Så ingenting var rent. Jag tog ur allt ur maskinen och startade i den ena som jag då i alla fall kunde starta en riktig tvätt med.

Så nu framöver är maskinen som står längst in the bad boy,jag ska aldrig mer titta åt dens håll något mer!





Nu har jag tjatat klart, det är ju helg nu igen, då ska man vara glad :) Tiden går fort när man har mycket att göra! Helgen kommer tillbringas i Hemavan med mammsen, pappsen, Tina och morfar. I morgon hoppas jag på strålande sol så att jag och morfar kan sitta på altan på Ranchen och njuta av utsikten. Jag bjuder på en bild från morfars altan så ska ni få se vad jag pratar om! Här höll vi på bränna upp morfars gamla soffa.




Tror inte det är någon som orkat läsa heeela inlägget (?) men till dom som kommit längst ner vill jag önska en riktigt trevlig helg :) hihi!




Much to do

      2011-04-27 / 19:06:48 Publicerat i kategorin Allmänt  
2 dagar har gått och jag har hunnit med:
  • Arbetsförmedlingen
  • Swedbank
  • Forex
  • Slipat balkongmöblerna och oljat in dom
  • Beställt EU Health Insurance Card
  • Burit bort kartonger och annat till förrådet
  • Bokat carport
  • Packat upp sista flyttlådan
  • Tvättat
  • Sorterat mappar och pärmar och rensat bort onödiga papper
  • Gått en promenad med Maya
  • Postat arbetsintyg
  • Deklarerat
  • Betalat räkningar
Det är en hel del punkter kvar på listan men efter att ha gått lös som en virvelvind fram och tillbaka i lägenheten och till och från så tar jag nu en efterlängtad paus för ikväll. Simpsons på tv och sen en tur för att kika in Marinas crib. Det kan ju inte bli bättre!

Lev och må!

Bloggtorka

      2011-04-26 / 10:21:25 Publicerat i kategorin Allmänt  
Det har varit lite torka här på bloggen över påsk, men nu är jag tillbaka.

Påsken har varit underbar, den tillbringades i Forsmark med strålande sol, lite moped- och skoterkörning, tvättning av bilen, badtunna, bastu, öl, lite solbränna och mycket mys med familjen. Det kunde alltså inte ha blivit bättre.

Dock så var det på håret att vi skulle farit ut med skotern i lördags eftersom vi inte kunde ta samma väg hem. 32 grader i solväggen hade vattnat upp hela skoterspåret. Men då fick vi ju lite äventyr och de gillar vi ;)

Nu är jag tillbaka i Umeå, har lite dåligt samvete att jag inte hälsade på morfar :/ <3 Men jag ska hem över Valborg igen och då ska jag vara hos han =)

Det finns tusentals grejjer som jag måste fixa här i Umeå i veckan. jag vet inte riktigt vars jag ska börja. Först på listan är att ringa mamma då jag tryckte bort hennes samtal när jag låg i sängen och sussade (det får man göra när man är trött och det första man vaknar med är huvudvärk).

Näää, NU ska jag ta mig i kragen och gå lös som en virvelvind så jag hinner med allt.
Bilder från helgen kommer senare när jag funderat på hur jag får dom från mobilen till datorn, måste jag göra ngn inställning för att använda usbkabeln dom följde med?

jag skulle ju sluta skriva nu.
CHIAO!

Anki <3 Björn


HELG

      2011-04-15 / 19:21:50 Publicerat i kategorin Allmänt  
TREVLIG HELG ALLIHOPA!
punkt

Hmm..

      2011-04-14 / 23:30:17 Publicerat i kategorin Allmänt  
På tal om ingenting och som från ingenstans..
Det var faktiskt inte alls längesen jag klippte mig och fixade frisyren..

Men jag är faktiskt intresserad av hårförlänging.. Har ju sparat ganska länge men har inte mycket tålamod kvar att vänta så länge till. Någon som vet någon som kan sätta i dessa om jag köper? Det är ju mycket billigare att göra så än allt hos frisör..

Och sen en VIKTIG fråga jag behöver svar från från er läsare. VILKEN hårfärg ska jag ha? Har ju haft lite olika: min naturliga, rött, mörkt/svart, brunt och blond. (obs: ni får inte välja blond :P)

Börjar få utväxt så det är dags att  välja vad jag ska ha för färg nu..

Känns som att detta blev ett "fjortis"-inlägg.. Men svara gärna vilken hårfärg som passar bäst. Hihi!

Efter förlängningen så kan man då klippa upp sitt eget hår lite mer, snacka om rockig och snygg frisyr! =)

Här nedan följer lite bilder på de olika färgerna jag haft:


Mörkbrun: Svart: Naturlig färg:


Naturlig färg: Rött: Cognac/Mahogny:


Life Is A Disco Inside My Head

      2011-04-12 / 23:17:05 Publicerat i kategorin Allmänt  
Life is a disco inside my head
Thoughts are danci'n round and round


En liten textrad ur min egenskrivna låt "Hold My Hand" .
Känns lite så nu faktiskt.



Vill ordna så mycket grejjer nu men har som inget att ta tag i, inget jag kan greppa.
Känns som de mest bara flyter omkring men det fastnar som aldrig.

Istället för att prata ett språk som säkert ingen kan förstå ska jag försöka förklara mig lite bättre.
Det är inte så mycket kvar i lägenheten just nu, men ändå är det mycket. (konstigt nog).
Jag blir stressad av att komma hem till ett bombnedslag efter jobbet, jag vill plocka undan.

Tog fram en flyttlåda, men den är inte ens fylld till hälften efter kvällens gång. Vet inte vad jag ska plocka ner riktigt. Hmm... Har ställt klockan så jag kanske har motivitation att rensa ur lite grejjer i morgon innan jobbet.



Från det ena till det andra. Jag gillar HUMOR! Och humor var det på jobbet idag! Dock lite oren humor om man säger så, men dagen blev förgylld. Ett gott skratt förlänger livet. Kan säga att det påbörjades med ett öppet fönster på jobbet.. Så att vi skulle få in lite frisk luft. Sen spårade det ur. Men det var KUL! Och med det ska jag somna med ett leende på läpparna :)




Long time no seen

      2011-04-11 / 21:45:11 Publicerat i kategorin Allmänt  
Är det så det stavas? "Long Time No Seen" (?)
Förra veckan var inte kul, magsjuka, utmattad och usch! Men nu är det över, ny vecka och nya friska tag! Det gillas!

Känns overkligt att det bara är exakt 6 dagar kvar på Com Hem. Trist faktiskt.. Kommer kännas dumt att bara gå hem för dagen på måndag och sen är det som slut. Men det väntar ett nytt kapitel i Umeå och allt verkar lovande för en bra ny start! Jag har en bra känsla över alltihopa, kommer trivas superbra i Umeå!!!

Ska inte klaga på att jag är trött nu när jag är kvitt magsjukan, men det svider i ögonen.. Blir nog att se Big Brother och sen bums i säng med detsamma! Då kanske man orkar kliva upp lite tidigare i morgon och pyssla lite bland de grejjer som finns kvar här i lägenheten i H-sand.

Påsken närmar sig med stormsteg och det ska bli så skönt att ha semester på fjället, förhoppningsvis ligger snön kvar och man får ta skotern och gräva ner sig i en grop i snön, koka kaffe och sitta och steka i solen! Det är grejjer det!


Kramar till er alla, sov gott!
Peace!





Angelica Larsson - En "Kvinnlig Zlatan", en spelare med hur mycket kapacitet som helst

      2011-04-03 / 22:36:50 Publicerat i kategorin Allmänt  
I fredags blev jag nominerad och utvald till "Månadens förebild" på Kundtjänstkontoret i Härnösand för Com Hem. Det går inte att beskriva hur uppskattad jag kände mig, och lite rörd faktiskt. Det blev som verkligt att jag skulle lämna ett sånt bra jobb, men man kan ju lugnt säga att det blev ett lyckligt slut, nu är det till att börja på nästa kapitel i livets äventyr.




På torsdagskvällen/natten kunde jag verkligen inte somna, klockan var 03,25 sist jag tittade.. Så trött och sliten, orkade varken fixa hår eller smink så gick jag till jobbet på fredagen. Glatt överraskad när Kundservicecheferna kom med blommor, choklad och diplom. Jag uppskattar det otroligt mycket, tack för nomineringen!!

Med det uppvaktandet blev jag lite piggare och fortsatte arbetsdagen! :) :) :) :)

Godnatt mina vänner, och kom ihåg VÅGA VILJA - då kommer man långt!

Sista rycket

      2011-04-03 / 15:33:31 Publicerat i kategorin Allmänt  
Snart är jobbhelgen gjord och då blir det hem och... Jaaa, vad ska jag göra ? Kanske smäller in Nintendo 64 i tjocktvn och spelar tills ögonen svider! Men innan dess funderar jag att ta en omväg hem så man får lite längre promenad. Eftersom jag suttit med ögon som svider framför dataskärmen hela dagen.
Lev och må gott folk!

Min gubbe är TOAD!! Den brukar jag alltid vara! MIN!

RSS 2.0

Musiken hjälper oss genom mycket, och som alla vet kan en människa ha en mängd med olika känslor och humör beroende på olika tidpunkter eller händelser i livet. Så därför behöver vi låtar som vi kan knippa ihop med våra olika sidor och känslor. Min låt är med Brandi Carlile - The Story