Måndagmorgon

      2011-10-31 / 08:07:10 Publicerat i kategorin Allmänt  
Yes! Ny vecka, nya möjligheter, nya utmaningar! Sitter med en kaffekopp framför MTV och försöker vakna till liv. Börjar inte förrän 10.30 idag men går igenom en uppgift som ska vara inskickat idag kl. 16. Jag har liksom problem med att känna mig färdig. Känns på något konstigt sätt som att jag ändå har missast nått.

Sen så blir det fullt ös i veckan.. både muntlig examination och tenta närmar sig med stormsteg, och måste erkänna att jag känner mig riktigt nervös redan. Så det är dags att samla ihop hjärncellerna och ha fokus!!

Det känns bra att man har innebandy vid sidan av! Det låter kanske lite knäppt men man pluggar så mycket bättre när man vet en avsatt tid för träning o så. Hjärnan får dessutom vila från all teori så när man kommer hem igen är det som att man laddat batterierna i huvet, och bara tagit energi från kroppen! Haha!

Fullt ös i veckan blir det även på innebandyn, träning ikväll, DM-match på onsdag, träning torsdag, seriematch på lördag!
LEVER LIVET!

Nu ska jag ta mig i kragen när jag varit duktig att ta mig upp så tidigt, chiao!


Gillade den här frisyren, börjar vara ett tag sen nu, 2008

HELG!!!!

      2011-10-28 / 15:24:49 Publicerat i kategorin Allmänt  
Börjar smått i mitt inre kaos från skolarbetet att förbereda mig inför hemresa i helgen! Skall umgås med mor, far, Tina, Björn och morfar! Lägga om till vinterdäck och skriva klart på uppgiften står också på listan! Ska bli skönt att komma hem en sväng, ladda batterierna!!




Sen så laddar man upp till SundayLeague på söndag! Awesome!!!!!! awesome!!!!!!!!





KRAM TILL STENSELE!

IKSU vs DALEN

      2011-10-26 / 21:12:16 Publicerat i kategorin Allmänt  
Var med innebandylaget och kollade på Iksu-Dalen matchen! Man fick ju en rejäl pepp på att träna, träna, träna, träna!!
Men jag får hålla mig tills i morgon! Hoppas dessutom på SundayLeague på söndag!!!

För övrigt går det som trögt med studerandet, vet inte vars peppen till det tog vägen? Nya tag i morgon, har ett grupparbete med bra kollegor så jag tror det blir ett bra resultat!

Ha en trevlig kväll, nu ska jag invänta att älsklingen kommer hem!
KRAM

var det jag ?

      2011-10-25 / 09:53:41 Publicerat i kategorin Allmänt  
Var det jag som skulle bli bättre på blogguppdateringar ?
Var det JAG som skulle kliva upp TIDIGT i morse och börja läsa som en tok ?
Svaret är ja.
Har en hel dag som "förberedelse" inför tentan. Vi har börjat med så många böcker så jag vet inte vars jag ska börja någonstans. Förhoppnignsvis släpper de när jag börjar.
Trevlig dag önskar skrik och panik ;)



Long time no seen

      2011-10-19 / 22:59:55 Publicerat i kategorin Allmänt  
Det var ett tag sen det skedde en uppdatering, det har varit mycket som hänt och har haft mycket på gång.
Tänker inte vara långrandig och dra allt, utan mer som börja om på nytt.
Men en sak kan jag säga, att morfar är en superman! ♥ Min förebild, min vän - världens bästa morfar!!

Och som syster redan citerat från morfar: "Det är klart korna klarade sig när ladutaket föll ned på dem, de var ju såna där biff-kor". Älskar dig morfar, du vet det där med att vara en biff! KRYA PÅ DIG!



Gällande skolan har vi haft en inspirerande vecka med lite praktik på två olika arbetsplatser samt föreläsningar från olika yrkesgrupper. Är så nöjd med valet av utbildning, det finns många vägar att gå! :)
Nu ska jag bara ta mig i kragen och läsa klart "gröna boken", för i morgon ska jag och några klasskompisar slå våra kloka huvuden ihop!

Innebandyn - still going strong - men jag kan bättre! Har blivit som en nystart i veckan, dessutom ny position, jag hoppas så klart på FRAMGÅNG och hoppas på att bli uttagen till matchen på söndag! Wish me luck!

Ska slita mig från datorn, vill avsluta med att säga att jag har VÄRLDENS BÄSTA BJÖRN!
PUSS

RSS 2.0

Musiken hjälper oss genom mycket, och som alla vet kan en människa ha en mängd med olika känslor och humör beroende på olika tidpunkter eller händelser i livet. Så därför behöver vi låtar som vi kan knippa ihop med våra olika sidor och känslor. Min låt är med Brandi Carlile - The Story