Pust

      2011-05-31 / 20:47:45 Publicerat i kategorin Allmänt  
Har faktiskt varit ute på en LITEN (bättre än inget) löptur ikväll. Måste ta mig ut på flera, man blir faktiskt piggare (!) Bokar in en i morgonkväll också, bäst att lägga upp det offentligt så jag känner lite krav på att jag måste bege mig ut i morrn med! Bra knep!

Snart är det dags för House och sen hoppas jag att jag somnar som en stock! Är less på att vrida och vända på mig och i morgon ska man ju faktiskt upp tidigt! Lite oroväckande att det står olika tider på olika ställen när jag börjar i morgon. På webben när jag loggar in står det att jag börjar 8.00 men på papperet där man kan boka schemat så står det 8.30. Hmmm.. bäst att jag är där kl 8. Vore pinsamt att komma sent första riktiga dagen..

Annars då?

Joo...

Nu är jag tråkig och avslutar mitt mest intressanta blogginlägg på länge.
Godnatt



Nighty Nighty!

      2011-05-30 / 21:04:59 Publicerat i kategorin Allmänt  
Nu är jag less och trött på att vara less och trött . Går det inte att överbevisa proverna på något sätt.
Jag botar det med att lägga mig i soffan framför tvn!

Idag är det ingen vanlig dag,

      2011-05-25 / 13:01:56 Publicerat i kategorin Allmänt  
Nej för det är svärmors födelsedag :)


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!! ♥ Du ska få en stor kram när vi ses, lita på det! Kanske ett och annat paket också! Bara för att jag tycker om dig så mycket!

Satt förut och tänkte på hur mycket du alltid har skämt bort mig, på ett bra sätt givetvis All tid jag har fått av dig och alla dina goda råd, sånt är helt ovärderligt!! Generös, omtänksam och en otroligt vacker människa, det är du det!

 

Det är snart 6 år sen jag träffade dig första gången. Du stod där med öppna armar och visade vem du var. Och du bjöd in mig i familjen, tack för att du finns!


Hoppas du får en underbar dag!


Många kramar från KajsaMajja!



Can't tell you..

      2011-05-22 / 22:41:58 Publicerat i kategorin Allmänt  
.. How much I missed this!
THE MUSIC!

Don't give up!

      2011-05-20 / 11:27:37 Publicerat i kategorin Allmänt  
Jag hade tagit mig i kragen och skulle ut och springa en runda på cirka 6 km. Hade varit duktig och satt en bandagekudde och tejp på blåsan på hälen, jag hade fått dagen innan, så att det inte skulle bli värre. Hade sprungit lite över halva vägen och kände mig riktigt stolt och duktig, för det gick riktigt bra.

Sen brände det till i hälen, precis som när man halkar och gnuggar knäet mot ett gymnastiksalsgolv.. fortsatte springa men det brände och brände. Jaja tänkte jag... men till slut stannade jag, gjorde för ont att fortsätta springa.

Tog av mig skon och socken och mycke riktigt hade min fina tejpning glidit upp. Tog sakta och försiktigt tag för att sätta det över blåsan igen. Till min förvåning hade det spruckit och det enda jag såg var blod och var. Inte konstigt att det sved..

Satte min lilla kudde försiktigt över skavsåret igen och på med socken men nu dunkade det rejält.... Tänkte att om jag fick på mig skon så skulle den hålla min specialgjorda kudde på plats och då skulle det sluta göra ont.

Pyttsan!


Fick inte ens på mig skon! Satt på asfalten på trottoaren mellan 5-10 minuter, men alltså ni förstår inte hur ont det gjorde! Såg ut som om någon hade snorat mig på hälen! Fick inte på mig skon! Jag gav upp....

SUR som jag var.. Fick jag ta av mig sockan på vänster fot och sätta på mig skon igen. Slutade med två sockar på högra foten och sen gick jag hem dom sista kilometrarna hem med ena skon i handen.

Vägombyggen med lera, sten, grus och REGN (regn, regn, regn) var inte det roligaste att gå i! Speciellt inte halvt barfota och en dunkande häl. Det var ingen snabb promenad precis..

Fick lite konstiga blickar av dom jag mötte på vägen hem... "Konstiga människa som går i en sko och en socka"...

Så det var mitt försök till lite motion, men jag är inte bitter.. Idag är det strålande sol men jag får inte på mig skon för att göra ett nytt försök till en löprunda..

Så vad gör man då? Jo man ska gå igenom lite låtar, jamma, sjunga, och spela! Chiao!

Mallorca, Alcudia 110506-110513

      2011-05-16 / 11:08:03 Publicerat i kategorin Allmänt  
Behöver jag ens säga att det var HUUUR underbart som helst?!?! Tack till mamma och Dessan för en oförglömlig resa!

Vi hade bra väder varje dag utom den första dagen då det var lite mulet, men det var en bra mjukstart tyckte jag och då passade vi på att göra bort lite shopping och rundvandring. Resterande dagar var det strålande sol, klarblå himmel, jäkligt varm och hur skönt som helst! Mellan 27-29grader!

Vi tog oss en promenad till "Old Alcudia" en dag, kanske man kan säga gamla stan, där vi fick se gamla borgar och murar och mysiga gränder och gator. Det var marknad där just den dagen och jag köpte mig världens sötaste lilla trä-flodhäst =)

Vi åt god mat VARJE dag, vi lyckades verkligen hitta de bästa restaurangerna tamme tusan! Mamma var nöjd med veckan och det var ju det som var huvudsaken! Det var ju hennes present =)
Hoppas det blir ett minne för livet för henne <3

Utöver allt det underbara så fick vi oss nya vänner och bekantskaper. Två väldigt trevliga kvinnor från Umeå som vi umgicks med, åt middag två gånger och de följde även med till gamla stan. Riktigt go'a tjejer de där!!!!!!

Sen så var det två damer från Dalarna, dom skulle stanna en vecka till efter att vi skulle hem. De tyckte att det var tråkigt vi skulle åka efter en vecka så de bjöd på avskedsfika och hjälpte till att bära väskorna till bussen, sen stod de och vinkade av oss! Hihi! Söta dom var!

Jag tror inte jag orkar skriva exakt vad vi gjorde varje enstaka dag, men nu har jag tagit med lite blandat i alla fall. Sammanfattningsvis kan man säga: Strålande sol, mys i solstolen vid poolen, strandpromenader, bad i pool och hav, marknader, god mat, kalla öl och mycket bra sällskap! <3

Tänkte att bilder säger mer än ord så slänger även upp en hel hög med dom!




Destination Mallorca


Mamma Vespa


Alcudia Garden


Indisk Restaurang




Pizzadags!


Old Alcudia


Don't worry, be happy!!


Hemlösa hunder och katter typ överallt :(


Old Alcudia


Old Alcudia


Old Alcudia, Dessan och Mamma med go'a Umeåtjejer, Maud och Jenny


Mamma


Såg ut som ett dockhus ;)


Jag vid Playa Del Alcudia


Beach Garden med vårat hotell i bakgrunden


Får flätor i håret!






Shoppingrundan första dagen














Här snackar vi sandslott!




Så mysigt det var att gå vid stranden!


Det var inte kallt! Hade bränt mig på bröstkorgen så fick täcka lite ;)


Dessan tittar på måsen


Jag och mamma på strandpromenad






Hela glada högen innan hemresa!


Destination Umeå

Jag sa ju det... LOVELY!!!!!!!!!!!
Men nu. Tillbaka till verkligheten!

Mallorca

      2011-05-05 / 12:04:10 Publicerat i kategorin Allmänt  
I morgon åker vi! :) Slänger upp en bild från där vi kommer hålla hus i en vecka nu, återkommer när vi kommit hem igen.
Ha det så bra allihopa, lev och må!








RSS 2.0

Musiken hjälper oss genom mycket, och som alla vet kan en människa ha en mängd med olika känslor och humör beroende på olika tidpunkter eller händelser i livet. Så därför behöver vi låtar som vi kan knippa ihop med våra olika sidor och känslor. Min låt är med Brandi Carlile - The Story