Mc-turs premiär!

      2013-05-26 / 17:41:31 Publicerat i kategorin Allmänt  
Jajjamensan! Årets första mc-tur blev idag, superhärliga 24 mil i underbart väder! Hade inte kunnat bli bättre. Kändes däremot i rumpan på slutet ;) Nu blir de att ta tag i städningen som egentligen skulle ha gjorts i morse, men skönt sen ikväll när de väl blivit gjort. Lite räkningar ska betalas och senare ikväll hade jag tänkt jogga lite. Det blir sista passet innan Blodomloppet. Jag vill gärna ha en hel dags vila innan det är dags =)
 
Och en stor kram till alla mammor på mors-dag. En extra kram till min alldeles egna mamma såklart <3 puss!
 
Lev och må!

Nedräkning

      2013-05-21 / 17:41:33 Publicerat i kategorin Allmänt  
Nedräkningen har börjat; 11 skoldagar kvar på detta läsår!!
Det är dessutom strålande sol och go'middag på fredag =) Lever och mår, jajjamen.

SÅ snygg!

      2013-05-16 / 19:23:55 Publicerat i kategorin Allmänt  
Så himla snygg!! Frågan är om den är värd 399kr och om man ens passar i den?.. Får se på söndag om man vinner den på utlottning annars kanske jag funderar på att inhandla den.. (http://dmretro.se/)
 

Sommar, sommar, sommar!!

      2013-05-12 / 12:54:27 Publicerat i kategorin Allmänt  
 
95 dagar kvar till avresa mot soliga Mallorca! Behöver kanske inte säga att man längtar ? :)

Göra ett ryck

      2013-05-10 / 11:32:25 Publicerat i kategorin Allmänt  
Idag står litteraturbearbetning av 3 kapitel på schemat. Tack och lov hade man ledig dag i går och kunde samla lite energi, för ärligt talat känns de lite tungt att gröta igenom den här texten idag. Men som plåster på såren har man ju Charlottes grymma spellista på spotify som ger motivation! Sen så är hela den där tjejen en inspiration för mig, hon har snart gjort klart magisterexamen i ergonomi (parallelt med jobb), vilken brud!
 
Jag ser även ljuset i tunneln! Inte länge kvar till sommar"lov", 3 arbetsuppgifter ska vara inlämnade nästa fredag, och sen är det "bara" 2 uppgifter kvar! Sen har jag gått hela 2 av 3 år på arbetsterapeutprogrammet. Om inte det är en morot så säg. Kanske dags att jag fortsätter med det jag ska, hihi!
Tjingeling!

Fina fisken!

      2013-05-02 / 18:39:00 Publicerat i kategorin Allmänt  
 
Examinationen gick JÄTTEBRA :) några små ändringar bara, men ändå SJUKT nöjd och stolt jag är! Fick så bra kritik och fin feedback från läraren så jag blir alldeles varm inombords. Nu ska jag smälla igång en film och invänta darling. Lev och må folket!
RSS 2.0

Musiken hjälper oss genom mycket, och som alla vet kan en människa ha en mängd med olika känslor och humör beroende på olika tidpunkter eller händelser i livet. Så därför behöver vi låtar som vi kan knippa ihop med våra olika sidor och känslor. Min låt är med Brandi Carlile - The Story