Helg sweet helg, och snart home sweet home!

      2013-03-23 / 17:30:00 Publicerat i kategorin Allmänt  
Japp, påsken närmar sig med stormsteg! Kommer bege mig till fjälls på onsdag em/kväll. Den stora frågan är om det blir buss eller bil??? Hmmm! Vilka världsproblem man har!! Om jag åker buss så får man ju möjlighet att bara SLÖA, men om jag tar bilen så får jag ju åka när jag vill, stanna var jag vill, men då blir det ju att köra hela vägen själv och jag hatar när det är mörkt och då man blir trött..... Men men, jag får helt enkelt se hur jag kommer göra.
 
Björn har lagat go'middag ikväll, och nu sitter vi tillsammans med Jonas och lyssnar på ljuv musik från LP-spelaren. En lugn och skön, härlig lördagskväll med andra ord! I morgon ska vi tvätta bilen, sen står spinning på schemat vid 4. Emelie ska få äran att ta min spinning-oskuld ;p Sen hoppas jag på lite 3D-mys hos Challe =)
 
Tänker på innebandycupen för en vecka sen... Tänk att vi var så nära att VINNA! Visst, jag är nöjd med ett silver men det hade varit så jävla gött med GULD!!!!! Vill spola tillbaka tiden och spela om allt, göra allting mycke bättre och ta hem hela skiten! Längtar redan nu till nästa cup!

Kom kära påsklov, KOM!

      2013-03-21 / 14:54:17 Publicerat i kategorin Allmänt  
Nu längtar jag hem!
 
 
 
Tina <3

If I could turn back time

      2013-03-19 / 20:07:08 Publicerat i kategorin Allmänt  
 

HIPP HURRA FÖR HÄR KOMMER BUMBIBJÖRNARNA

      2013-03-14 / 15:10:18 Publicerat i kategorin Allmänt  
Japp, ungefär så känner jag - glad! I går fick jag besked om att det var klart med sommarjobb här i Umeå. Så skönt att veta i god tid vad som kommer hända i sommar och inte behöva oroa sig för om man kommer ha nå jobb eller inte.
 
Sen så har det gått riktigt bra med grupparbetet idag, över förväntan! Vi kan med lugn och ro ta en hemma-arbetsdag i morgon. Vilket passar mig utmärkt eftersom vi drar till Stensele ikväll och att jag kan sitta via Googledocuments i morgon.
 
Det vankas som sagt innebandycup i Storuman på lördag och jag är MEGATAGGAD! VÅGA VILJA! NU KÖÖÖÖÖR VI!!!!
 
 


Tisdag

      2013-03-12 / 09:42:32 Publicerat i kategorin Allmänt  
Det är fulla muggar på arbetet vi har påbörjat nu. Det har varit riktigt spännande att ha träffat "riktiga" patienter att skriva arbetet utifrån, väldigt inspirerande! Håller tummarna för att rapporten kommer bli bra.
För övrigt har jag världens träningsvärk idag, haha, kände mig som en betongklump innan jag tog mig upp ur sängen i morse, Björn kör hårt med mig på gymmet. Huvudsaken jag hinner återhämta mig tills innebandycupen på lördag, då ska jag ge järnet! 
 
Nu är det dags att leta och läsa några engelska artiklar, ser fram emot det (NOT). Bjuder på bilder från söndagens lunch framför grillen ute i solen. Nu - back to work.
Chiao!
 
 
 

Soliga härliga lördag!

      2013-03-09 / 14:05:00 Publicerat i kategorin Allmänt  
Har nu avverkat en härlig joggingtur ute i friska luften. Förstår inte varför jag alltid hamnar framför datorn innan jag hoppar in i duschen bara, men nån gång tar jag mig väl dit.
 
Ikväll vankas Mello-mys med fina brudar, ska bli härligt att ses igen! <3
 
För övrigt så rullar de på rätt bra med plugget, men sommarlovslängtan finns givetvis. Bara en kurs kvar nu, och ingen mer tenta! =) "Bara" muntliga examinationer och rapportskrivanden.
 
Ser fram emot nästa helg för då är det innebandyturnering i Storuman, ska bli så himla skoj. Dock vet jag inte om jag har någon avbytare än? Måste få koll på de där, annars måste jag lägga i en högväxel för att hinna få upp konditionen innan dess :p
 
NÄÄÄÄÄ NU ska jag slita mig från datorn.
Trevlig helg gott folk
 
ska ta med mig denna känsla till nästa veckas turnering - glad och stolt över mig själv. [årets kvinnliga spelare duvan cup 2013]. innepinne <3
RSS 2.0

Musiken hjälper oss genom mycket, och som alla vet kan en människa ha en mängd med olika känslor och humör beroende på olika tidpunkter eller händelser i livet. Så därför behöver vi låtar som vi kan knippa ihop med våra olika sidor och känslor. Min låt är med Brandi Carlile - The Story