ZlatAngelica

      2011-01-24 / 07:59:18 Publicerat i kategorin Allmänt  

Matchen i lördags för min personliga del var en besvikelse. Kroppen orkade inte riktigt, och jag blir så frustrerad att jag missade 8 KLOCKRENA lägen på mål. Benen och armarna hade ingen styrka från förkylningen, men jag gjorde mitt bästa. Kompenserade det hela med världens snyggaste mål i tredje perioden, dribblade bort en back och målvakten och sen backhand in i mål. Jag JUBLADE INOMBORDS!

MEN nu ska jag vara glad för laget vi VANN JU!! Wiiii! =)

Jag får börja om från scratch och ta nya tag. Har verkligen tagit till mig av chefens underbara nominering för månadens medarbetare till mig. Jag känner mig stolt och glad!! Får ta med mig dom här orden på innebandyn här framöver, för att få lite nya krafter.


"Jag har själv valt att nominera en person i vår grupp just utifrån ”Vinnande Lag” och min nominering går till Angelica med nedan motivering.

För att bli ett Vinnande lag så behövs det människor som hjälper sitt lag att vara ”Med i matchen”.

När man möter motgångar så behövs det kreativa förslag på hur man kan lyckas för att ta sig vidare och för att få ”bollen” att rulla framåt. Angelica är ett föredöme när det gäller att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter, kunskaper som har varit hennes egna framgångsfaktorer som hon använt sig av och lyckats på ett otroligt bra sätt, att hon dessutom förmedlar dessa med största ödmjukhet och Respekt är bara att beundra. (Som en kvinnlig Zlatan i ett underbart passningsspel mot ett avgörande mål)

Angelica symboliserar en vinnare i alla perspektiv, hon analyserar och reflekterar över sitt eget arbetssätt, genom det så hittar hon nya möjligheter med ett positivt förhållningssätt.

Angelica vill, vågar och ger sig inte förrän hon kan och lyckas och hon tar ofta till sig av andras kunskaper samt ger beröm till andra i gruppen också.

Ser hon brister så för hon fram det på ett bra sätt som hjälper oss att göra förändringar, både i grupp och utanför.

Hon accepterar de mål som sätts upp och jobbar flitigt och aktivt för att nå dit. Hon ställer frågor för att hon vill förstå och ser inte sig själv som en specialist utan pratar hellre om hela gruppen som helhet.

Så min motivering är helt enkelt att Angelica helt och fullt ut agerar utifrån att vi ska bli ett ”Vinnande Lag”


Kommentarer
Postat av: marina

Men så roligt hörru!!! Va glad jag blir för din skull!!!



DU är sååååå braaa!!!



pusskram

2011-01-24 @ 22:11:48
URL: http://marinalundsten.blogg.se/
Postat av: Sofie

Wow, vilken fantastisk beskrivning! Du måste verkligen suga åt dig av berömmet, du måste vara en fantastisk medarbetare! Härlig chef också som kan uttrycka sig så vackert, och se din ödmjukhet som din största styrka. Sådana egenskaper tycker jag själv är mest beundransvärda, men det är nog inte alla som tycker så tyvärr.. Grattiskram!

2011-01-25 @ 19:04:37
URL: http://ofiie.blogg.se/
Postat av: Elina

KUUL! :) Och lycka till i helgen, vi kommer nog och kikar på er! ;D



Btw så klippte jag mig inte så speciellt, bara toppade en massa och fixade till luggen! :)

2011-01-27 @ 12:33:07
URL: http://eelajna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Musiken hjälper oss genom mycket, och som alla vet kan en människa ha en mängd med olika känslor och humör beroende på olika tidpunkter eller händelser i livet. Så därför behöver vi låtar som vi kan knippa ihop med våra olika sidor och känslor. Min låt är med Brandi Carlile - The Story